NordVPN


nordvpn-erbjudande

Nord VPN Översikt

(VPN Nord/Nordic VPN)

FÖRDELAR

 1. Använder WireGuard VPN-teknik
 2. Multihop, split-tunneling och Tor-anslutningar
 3. Många serverplatser
 4. Stark kundsekretess
 5. Lätt att använda

NACKDELAR

 1. Dyr
 2. Ibland trångt gränssnitt

NORDVPN SPECS

 1. Gratis version nr
 2. 500+ servrar Ja
 3. Samtidiga VPN-anslutningar 6
 4. Tillåter 5+ samtidiga anslutningar Ja
 5. Geografiskt olika servrar Ja
 6. Blockerar annonser Ja
 7. Gratis version Datagräns Ingen gratis version
 8. Serverplatser 59 länder

En VPN kan skydda din webbtrafik från att bli snooped av din ISP samtidigt som det gör det mycket svårare för spioner och annonsörer att spåra dig online. Till skillnad från de flesta VPN-tjänster erbjuder NordVPN lite av allt utöver det grundläggande skyddet. Den har en stor och mångsidig samling servrar, en imponerande arsenal av sällan sett verktyg samt stark integritets- och säkerhetspraxis. Den använder också den senaste WireGuard-tekniken. Trots de höga kostnaderna imponerar den fortfarande och tjänar utmärkelsen Editors Choice.

DNS Leak Resolver säkerställer skyddade och säkra DNS-begäranden, alla servrar och platser har anti-DDoS-skydd. Den automatiska kill switch-funktionen ger användarna tillförlitligt avbrott i nödanslutningen. Kunder kan betala för VPN-programvaran anonymt med Bitcoins om de vill.

Kundsupport

Användare kan kontakta Nord VPN kundsupport per chatt, via e-post och via kontaktformuläret. Frågor besvaras inom 24 timmar. Dessutom drar kunderna nytta av 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin. Det är definitivt en av de bästa VPN i världen.

Nord VPN Trustpilot Recensioner

Det Nordic VPN-företaget Nord VPN har sitt huvudkontor i Panama City och ser tillbaka på mer än tio års erfarenhet.

VPN-leverantörens globala nätverk finns på mer än 4434 serverplatser i 57 olika länder.

Nord VPN (eller VPN Nord / Nordic VPN som det också kallas) passar perfekt för användare som sätter högt värde på anonymitet och säkerhet. Inga kunddata registreras i enlighet med “nollloggpolicyn” som först infördes 2008.

Kombinationen av dubbel VPN-kryptering och SOCKS5-proxyn gör det möjligt för VPN-programvaran att surfa säkert och anonymt i det decentraliserade Tor-nätverket.

Topprecensioner

 

Få 68% rabatt på senaste försäljning

Jämförelse Med Bäst Presterande VPN 2021

Toppjämförelser

Streaming

Allt fler företag – inklusive Amazon, Netflix och Sky – erbjuder sina kunder olika strömbara multimedieinnehåll. Många serier och TV-format är faktiskt bara tillgängliga via streamingtjänster. Nya avsnitt av den favoritserien är ofta inte tillgängliga ännu i streamers hemland och kan bara ses i USA på grund av licensproblem. Många amerikanska idrottsevenemang har samma problem. IP-blockering gör det omöjligt att komma åt strömmarna från sitt eget land. Bortsett från Amazon Prime Video och Netflix, TV-stationer i USA och Storbritannien blockerar också tillgång från andra länder på grund av licensfrågor.

VPN-programvara tillåter användare att ändra sin IP och därmed deras virtuella plats eller, annorlunda sätta, maskera sin faktiska plats. De är praktiskt taget “bosatta i önskat land” och kringgå IP blockering. Streamingleverantörer och webbplatser lokaliserar VPN-användarna i USA och ger full tillgång till filmer, serier och sportsändningar.

Nord VPN driver mer än 4434 servrar globalt, av dessa 250 högpresterande servrar enbart i USA. Även högkvalitativt innehåll i 4K-upplösning kan strömmas tack vare en maximal nedladdningshastighet på upp till 101 Mbit/s och obegränsad datavolym. Modern Smart Play Technology från Nord VPN ger direkt tillgång till alla streamingwebbplatser. Förbrukaren automatiskt ta emot en dynamisk IP adress tack själv till den enorm belopp av fri adress och kanna också köpa en hängiven IP adress. Upp till 6 olika enheter som datorer, surfplattor, smartphones och spelkonsoler kan användas parallellt med ett konto. En app är tillgänglig för mobila enheter.

Filesharing

Ljud-CD och DVD är ganska dyra. Därför är fildelning lika populär som den någonsin varit. Många människor fortfarande regelbundet ladda ner filer från Internet, trots de stora farorna och problem. Risken att åka fast är mycket betydande utan en säker kryptering och tillförlitlig IP-maskering. Detta kan snabbt leda till varningsbrev, vilket resulterar i allvarliga böter.

Nordic VPN-programvara anonymiserar helt användaren tack vare IP-maskering. Användaren behöver inte ha andra tankar om att dela filer. Användarens IP-adress är krypterad, vilket gör den omöjlig att spåra. En aktiverad kill switch säkerställer att data inte heller kan delas utan skydd av misstag.

Användarens egen identitet kan maskeras utmärkt i kombination med den dubbla kryptering som Nord VPN erbjuder. Filer kan delas utan begränsning tack vare obegränsad dataöverföring. Nord VPN/Nordic VPN kunder kan använda alla vanliga fildelning och torrent-tjänster tack vare peer-2-peer-anslutning stöd. Nord VPN erbjuder sina användare optimerad P2P-datatrafik med höga nedladdningshastigheter på upp till 101 Mbit/s. SOCKS-5-proxyn säkerställer maximal dataöverföringshastighet. DNS Leak Resolver säkerställer i sin tur säkra och skyddade DNS-begäranden. inga användardata loggas i enlighet med nollloggpolicyn. Den högkvalitativa AES-256-CBC-krypteringen skyddar dessa data till 100 procent att de inte kommer att hamna i fel händer.

Kringgå brandväggar

Statliga Internet censur har varit på uppgång i flera år nu. I vissa länder, som Iran eller Kina, är censuren särskilt drakonisk. Brandväggar förhindrar tillgång till de flesta innehåll och tjänster på Internet i offentliga institutioner och företag. Många mycket viktiga webbplatser och tjänster påverkas vanligtvis som Google, Facebook, Twitter, Wikipedia och YouTube. Dessa grundläggande viktiga Internettjänster är inte tillgängliga på grund av denna censur. Detta är mer än bara en olägenhet för användarna.

VPN-programvara tillåter användare att kringgå brandväggen, en av de viktigaste censuråtgärder. För att göra det maskerar programvaran användarens faktiska IP-adress. Adressen och all datakommunikation krypteras oigenkännlighet. Därför känns anslutningen inte längre igen som oönskad av respektive brandvägg, vilket möjliggör fullständig åtkomst. Förbrukaren kanna surf den Internet utan begränsningarna och flytta runt omkring den spindelväv fritt tack själv till VPN mjukvaran. De är inte längre censureras och kan använda alla tjänster som erbjuds.

Nord VPN erbjuder alltid sina användare tillräckligt med gratis IP-adresser med mer än 4434 servrar över hela världen. Dedikerade IP-adresser kan köpas utöver de dynamiska IP-adresserna. Serverplatserna är fördelade över hela världen. Servrarna i företaget täcker alla kontinenter – bortsett från Antarktis. Data skyddas alltid med hjälp av en modern AES-256-CBC-kryptering. Detta skyddar dem på ett tillförlitligt sätt från åtkomst från tredje part. VPN Nord använder en speciell SOCKS5 proxy för säker och snabb surfning. Användare har tillgång till mer än 3000 proxyservrar totalt.

Användarvänlighet

VPN-programvaran kan installeras inom några minuter. Den Nord VPN mjukvaran inte rättvis funktion på all gemensam versionen av Fönstren, den också stöttar Macintosh OS X och Linux systemen. Dessutom finns det en mobilapp för de mobila operativsystemen Apple iOS och Google Android samt för BlackBerry mobila enheter. Användare med en spelkonsol kan konfigurera programvaran manuellt. Följande video visar i detalj hur enkelt och tillgängligt det är att använda VPN-programvaran i praktiken.

Om en kund inte är nöjd med tjänsten, kan de använda pengarna-tillbaka-garantin inom den första månaden. Användare med problem eller frågor bör först kontakta den vänliga supporttjänsten. De är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Kunder kan ställa sina frågor per e-post, via sociala nätverk eller livechatten, eller genom att skapa en supportbiljett. Kunderna kan dessutom komma åt den omfattande kunskapsdatabasen.

Följande tabell visar vilka enheter och plattformar som kan använda VPN-programvaran för Nord VPN. Mobilappen på smartphones och surfplatta och skrivbordsprogram kan snabbt installeras.

vpn nord devices

Säkerhet & anonymitet

Internet erbjuder tyvärr också mer kriminellt benägna användare ett land av möjligheter. Antalet hackerattacker och fall av it-brottslighet har ökat avsevärt under de senaste åren. Personuppgifter missbrukas bland annat i reklamsyfte och omvandlas till kalla kontanter. Offentliga nätverk – som de som finns på tågstationer, flygplatser och kaféer – är farliga för användarna. Erfarna hackare kan få tillgång till bankdata med lätthet; myndigheter och företag kan spionera på användarnas surfbeteende och använda detta till sin egen fördel.

VPN-programvara gör det möjligt för användare att surfa på Internet anonymt och utan begränsning från en säker datatunnel. Programvaran maskerar den verkliga IP-adressen för användaren och gör all datakommunikation oigenkännlig. IP-adressen och användardata kan inte dekrypteras, inte av hackare och inte av företag eller myndigheter.

nordic VPN protocols

Prestanda

Nord VPN erbjuder sina kunder nästan global täckning tack vare sin höga serverdensitet med mer än 4434 servrar i nästan 57 olika länder. Denna tillförlitliga täckning ger användarna en avgörande fördel: Programvaran byter automatiskt servrar om en server är överbelastad eller erbjuder mindre än optimal prestanda; användare behöver inte frukta anslutningsavbrott. Anslutningar är alltid tillförlitligt etablerade, tar bara 7 sekunder att upprätta i genomsnitt. Dessutom kan användarna dra nytta av en låg pingtid på endast 5 millisekunder och obegränsad datavolym.

nordvpn performance

Den faktiska statusen för alla aktiva servrar visas i realtid så att användarna kan få en helhetsvisning av Nord VPN-serverns prestanda i förväg. Den maximala nedladdningshastigheten är 101 Mb per sekund, uppladdningen är snabb samt med upp till 85 Mb/s.

Slutsats

Det råder ingen tvekan i våra sinnen: Det erfarna företaget Nord VPN rankas verkligen bland de bästa VPN programvaruleverantörerna. Företaget sticker ut genom sina mer än 4434 servrar över hela världen samt höga uppladdnings- och nedladdningshastigheter. Nord VPN vinner särskilt användare över med sin dubbla kryptering och intelligent fungerande DNS Leak Resolver. Nord VPN erbjuder många viktiga funktioner som SOCKS-5 proxy och en automatisk nödfrånkoppling. Konfiguration och drift är intuitivt och passar även för mindre erfarna kunder. Ingen loggprincip säkerställer att kunddata inte registreras och inte hamnar i fel händer.

Nord VPN sticker ut med sitt utmärkta värde för pengarna. Det är mycket väl lämpad för användare som fäster stort värde på anonymitet och säkerhet. Kunder kan betala för tjänsten helt anonymt med Bitcoins och kan dra nytta av 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin. Användare som fortfarande måste bestämma sig kan testa programvaran utan ekonomisk risk.

Hur mycket kostar NordVPN?

NordVPN kostar $ 11,95 / månad eller så kan du betala $ 119 / år. Årsplanen listas till rabatterat pris på $ 59, men du kommer att betala priset på $ 119 när du förnyar prenumerationen.

Andra planer erbjuds ibland av NordVPN för olika nivåer. Som ett exempel kan man för närvarande få en 2-årig prenumeration som kostar $ 89 med en $ 1-årsprenumeration vid förnyelse.

Läs alltid det finstilta.

LIKNANDE PRODUKTER

 1. ProtonVPN
 2. IVPN
 3. Mullvad VPN
 4. TunnelBear VPN
 5. CyberGhost VPN
 6. ExpressVPN
 7. Surfshark VPN
 8. IPVanish VPN
 9. VyprVPN
 10. DöljIPVPN
 11. Norton Secure VPN

Ladda ner Nord VPN Free Trial

Nord VPN Free Trial kan laddas ner från den här sidan >>

Nord VPN erbjuder inte längre en gratis provversion (Nord VPN free trial download) utan en 30 dagars återbetalningsperiod.

Klicka här för mer gratis VPN versioner.

68% rabatt 

Nordvpn

En solid VPN-tjänst ger dig en säker, krypterad tunnel genom vilken du kan skicka och ta emot webbdata. Ingen kan se genom tunneln, komma åt din onlineinformation eller bestämma din sanna IP-adress och plats. Om du vill känna dig trygg när du använder offentligt Wi-Fi är NordVPN det bästa VPN som används. Kryptera din internetanslutning, håll din surfhistorik och onlineidentitet privat och få säker åtkomst till personlig information eller arbetsfiler. Med NordVPN kan du njuta av integritet och säkerhet online. Behöver du någon annan information? Undersök de extra VPN-funktionerna som finns i våra appar.

Nord vpn

Alla ska vara säkra online. Vi på NordVPN tror att internet kan vara mer öppet, privat och säkert än det är idag. Det är därför våra ingenjörer, systemadministratörer och designers har arbetat med ett säkerhets- och integritetsverktyg under de senaste åtta åren för att föra denna vision närmare verkligheten. Miljontals NordVPN-användare över hela världen använder nu den blå Quick Connect-knappen för att säkra sig själva online. Det är en extremt exklusiv klubb. Dina internetdata kan inte nås av andra när du använder NordVPN. När du har upprättat en anslutning är du fri att surfa på internet i perfekt anonymitet.

Download nord vpn

En VPN står för “virtuellt privat nätverk”. Det är ett digitalt verktyg som omdirigerar din internettrafik genom en säker tunnel, döljer din IP-adress och krypterar dina data i processen. Det är så en VPN håller dina data privata och skyddar dig från potentiella cyberattacker.

Hur fungerar det? När du ansluter till en VPN-tjänst autentiserar den din klient med en VPN-server och tillämpar ett krypteringsprotokoll på alla dina internetdata. VPN-tjänsten skapar sedan en krypterad “tunnel” över internet. Det säkrar data som färdas mellan dig och din destination.

Vpn nord

Privatliv

När du surfar på internet lämnar du ett spår av din plats, enhets typ, IP-adress och surfhistorik. Oavsett om det är en påträngande reklam eller en listig brottsling är dessa uppgifter ganska viktiga.

En VPN kan hjälpa dig att återfå din integritet. Den krypterar din internetanslutning så att ingen kan lyssna på de webbplatser du visar eller de data du delar. Det döljer också din IP-adress och plats, vilket gör det omöjligt för snokare att hitta dig.

Säkerhet

Internet är inte en säker miljö. Några slarviga klick på en mystisk affischtavla eller en skändlig popup-fönster, och din dator blir infekterad med skadlig programvara. Några minuter med gratis Wi-Fi på ditt lokala café och en cyberbrottsliga till dina referenser.

En VPN krypterar din datatrafik, även om webbplatsen du ansluter till har en låg säkerhetsnivå. CyberSec-funktionen i NordVPN blockerar skadliga webbplatser och annonser, så även om du spenderar mycket tid online kommer du inte att hamna på en farlig webbplats.

Frihet på Internet

Planerar du en resa till ett mer begränsat område? Det betyder inte att du ska låta det begränsa din frihet. NordVPN har över 5100 säkra servrar spridda över 60 länder. Oavsett var du befinner dig kan du ansluta till någon av dem och njuta av ditt favoritmaterial.

Anslut till din hemplats och få omedelbar tillgång till dina favoritnyhetswebbplatser och sociala nätverkskonton. Du kan använda internet som om du var hemma med NordVPN, oavsett hur långt borta du är.

Hastighet

Vi har alla varit där. Du trycker på play-knappen på Netflix-serien du har väntat på i evigheter, eller så är du på väg att slå din spelbåge nemesis det sista segerslaget. Och sedan ser du den fruktade buffringsikonen.

Du behöver inte frukta det med NordVPN, världens snabbaste VPN. Det säkerställer inte bara att din anslutning är säker med minimal hastighetsförlust. Det skyddar också din internetanslutning från strypning, så din Internetleverantör kan inte sakta ner dig.

Nordvpn priser

NordVPN erbjuder fyra distinkta paket (du kan få det bästa erbjudandet genom att använda vår gästlänk – mer om det senare):

För $ 11.95 kan du få en månads anslutning till den ursprungliga planen.

Det andra paketet är en sex månaders prenumeration på $ 9.00 varje månad.

Paket 3 har en ettårig giltighet och kostar $ 4.08 per månad.

Det senaste paketet är ett unikt erbjudande som ger dig två års NordVPN-åtkomst för endast $ 3.71 per månad.

Detta är endast tillgängligt via ITavisen.

Så mycket kostar NordVPN varje månad. Observera att genom att klicka på vår erbjudandelänk får du en särskild rabatt.

När man överväger prissättningen av ett 2-årigt abonnemang är NordVPN mycket konkurrenskraftigt, men för kortare prenumerationer kan alternativa alternativ vara mer kostnadseffektiva.

De tillhandahåller också statiska IP-adresser, så att du inte kan flytta servrar.

På andra sidan är du den enda som äger den här adressen, därför är chanserna att bli geoblockerade små.

Nordvpn pris

NordVPN erbjuder, liksom nästan alla andra VPN-tjänster, en mängd olika prenumerationsalternativ beroende på hur länge du vill binda dig. Det blir dyrare om du förbinder dig under en kort tid, men det blir billigare om du engagerar dig under en längre tid.

Jämfört med andra VPN-tjänster är prissättningen för NordVPN runt genomsnittet om du helt enkelt engagerar dig i en månad.

Prissättningen fluktuerar något, så när du läser den här texten kan de skilja sig något från priserna i bilden.

Ett månadsabonnemang kostar i genomsnitt cirka 100 kronor.

Detta är varken billigt eller kostsamt. Till exempel kostar ett månatligt medlemskap hos ExpressVPN ungefär 10% mer.

Men om du förbinder dig under en längre tid blir det mycket billigare.

Ett tvåårigt abonnemang kostar till exempel cirka 30 kronor, vilket är mindre än en kopp kaffe på ett café.NordVPN:s längre prenumerationer är utan tvekan de VPN-erbjudanden som ger dig mest valuta för pengarna av alla leverantörer vi undersökte.Men inte alla är intresserade av att engagera sig på så lång sikt; många människor använder helt enkelt en VPN när de reser utomlands eller av andra skäl.

Det finns också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti med NordVPN.

Detta är inte unikt för NordVPN; Det är en garanti som erbjuds av de allra flesta kommersiella VPN-tjänster.

Ändå är det en mycket fördelaktig garanti eftersom du kan be om dina pengar tillbaka när som helst inom denna period utan att ge någon motivering.

På så sätt kan du använda NordVPN utan att ta några risker, och du kan alltid byta till en annan VPN-tjänst om du inte gillar det.

Om du letar efter en helt gratis VPN-tjänst kan du lära dig varför vi inte stöder dem här.

Nordic vpn

VILKA MÅL UPPNÅR VPN?

Карта мира

Hämta material från vilken plats som helst i världen.

Kringgå onlinebegränsningarna och få tillgång till webbplatserna. Ta bort begränsningar på webbplatser som Facebook, Gmail, VK, auto, wot, dota, wow, mamba, Spotify och YouTube som din leverantör eller kontor sysadmin har konfigurerat.

Обезопасьтесь от хакеров

Försvara dig mot hackare.

Njut av fullständig säkerhet även i öppna Wi-Fi-nätverk medan du arbetar på kaféer, tunnelbana eller på gatan. Låt inte hackare stjäla lösenord, bankkortsdata, dina privata foton och videor.

Пользуйтесь интернетом анонимно

Använd Internet utan att avslöja din identitet.

Få 100% Internet-trafikkryptering. Ge inte ens angripare en chans att “kika” på dig.

Nordvpn login

Solutions Review visar hur du laddar ner och använder NordVPN, samt hur du ställer in det och installer

ar det.
Med en ökning av högprofilerade cyberattacker och växande oro för datasekretess vänder sig många Internetanvändare till virtuella privata nätverk (VPN) för att hålla dem säkra när de surfar. Genom att dölja IP-adresser, kryptera nätverksdataöverföringar och förhindra andra krafter från att observera användarbeteende skyddar en VPN sina kunders onlinetrafik. Många VPN-tjänster gör det också möjligt för användare att komma åt förbjudet eller otillgängligt innehåll från vilken plats som helst, samt höghastighetsvideoströmning.

Det finns flera VPN-alternativ tillgängliga, men vi kommer att fokusera på NordVPN idag. NordVPN är ett virtuellt privat nätverksföretag baserat i Panama som grundades 2012 för att bekämpa internetbegränsning, innehållskontroll och statlig övervakning. År 2020 kommer leverantören att ha hjälpt mer än 12 miljoner kunder att skydda sina onlinetransaktioner och webbtrafik från cyberhot och Internetspionage. Företaget har över 5500 VPN-servrar i 58 länder, som alla erbjuder kryptering av militär kvalitet, DNS-läckageskydd och supersnabba bandbreddshastigheter.

Steg 1: Öppna ett NordVPN-konto.

Att registrera sig hos NordVPN är naturligtvis det första steget mot att komma igång. Om du registrerar dig för NordVPN via vår affiliatelänk får du en särskild rabatt på VPN-programvaran. En treårig plan kostar $ 3.49 per månad, med en tvåårig plan som kostar $ 4.99 per månad, en årlig plan som kostar $ 6.99 per månad och en månatlig plan som kostar $ 11.95. Välj det paket som bäst passar dina behov! Skapa ett konto när du har valt önskad betalningsplan och ange dina betalningsuppgifter.

Steg 2: Få NordVPN-programvaran på din dator.

Det är dags att ladda ner NordVPN-programmet när du har gått med i tjänsten. VPN-lösningen finns i en mängd olika varianter, som var och en är inriktad på olika enheter och operativsystem. Välj Den NordVPN-version som bäst passar ditt operativsystem, inklusive Windows, macOS, Android, iOS och Linux-enheter, samt Webbläsarna Chrome och Firefox, efter att du har registrerat ett konto och din beställning har slutförts. Då kan du ladda ner installationsprogrammet för ditt specifika system.

Steg 3: Ladda ner och installera programmet på din dator eller mobila enhet.

Navigera till den plats där du hämtade installationsprogrammet och starta den körbara filen. Att följa anvisningarna på skärmen för att slutföra installationsproceduren är enkelt härifrån. NordVPN-installationsprogrammet är enkelt och enkelt, och när det är klart med att installera allt är du nästan redo att börja surfa säkert.

Nordvpn servers

Amerika

Det finns totalt 2089 servrar i Nord- och Sydamerika, varav de flesta i USA.

Här är hela listan:

Platser Antal och typer av servrar
Förenta staterna 1621 server, including:

 • P2P
 • Dedicated IP
 • Double VPN
 • Obfuscated
Kanada 400 servers, including:

 • P2P
 • Double VPN
 • Obfuscated
Argentina 21 servers
Mexico 14 servers, including:

 • P2P
Chile 12 servers, including

 • P2P
Costa Rica 12 servers
Brazil 9 servers, including:

 • P2P

Europa

Om du vill ansluta till en europeisk server kan du göra det genom att välja en av de 2578 servrarna i totalt 35 länder, inklusive:
Platser Antal och typer av servrar
United Kingdom 606 servers, including:

 • P2P
 • Dedicated IP
 • Double VPN
 • Obfuscated
Netherlands 275 servers, including:

 • P2P
 • Dedicated IP
 • Double VPN
 • Obfuscated
France 232 servers, including:

 • P2P
 • Dedicated IP
 • Double VPN
 • Obfuscated
Sweden 187 servers, including:

 • P2P
 • Double VPN
 • Obfuscated
Switzerland 128 servers, including:

 • P2P
 • Double VPN
 • Obfuscated
Belgium 87 servers, including:

 • P2P
Denmark 79 servers, including:

 • P2P
Norway 69 servers, including:

 • P2P
Poland 69 servers, including:

 • P2P
Ireland 60 servers, including:

 • P2P
Czech Republic 57 servers, including

 • P2P
Italy 49 servers, including:

 • P2P
 • Obfuscated
Spain 41 servers, including:

 • P2P
Finland 40 servers, including

 • P2P
Serbia 40 servers, including:

 • P2P
Austria 36 servers, including:

 • P2P
Slovakia 27 servers, including:

 • P2P
Bulgaria 24 servers, including:

 • P2P
Hungary 22 servers, including:

 • P2P
Latvia 22 servers, including:

 • P2P
Romania 22 servers, including:

 • P2P
Portugal 21 servers, including:

 • P2P
Luxembourg 16 servers, including:

 • P2P
Ukraine 14 servers
Estonia 12 servers, including:

 • P2P
Greece 12 servers, including:

 • P2P
Iceland 12 servers, including:

 • P2P
Albania 9 servers, including:

 • P2P
Cyprus 8 servers
Croatia 7 servers, including:

 • P2P
Moldova 7 servers, including:

 • P2P
Bosnia and Herzegovina 4 servers, including:

 • P2P
Macedonia 2 servers, including:

 • P2P
Georgia 4 servers

Asien och Stillahavsområdet

Aen del från de vanliga VPN-platserna i Europa och Amerika täcker NordVPN också Asien-Stillahavsområdet.

Det finns dock något färre servrar eller 705 totalt i 11 länder, inklusive:

Platser Antal och typer av servrar
Australia 267 servers, including:

 • P2P
Singapore 176 servers, including:

 • P2P
 • Obfuscated
Japan 77 servers, including:

 • P2P
 • Obfuscated
Hong Kong 70 servers, including:

 • P2P
 • Obfuscated
New Zealand 40 servers, including:

 • P2P
Taiwan 16 servers, including:

 • Double VPN
Vietnam 14 servers
Indonesia 10 servers
South Korea 10 servers
Malaysia 9 servers
Thailand 7 servers

Afrika, Mellanöstern och Indien

Slutligen har NordVPN servrar i vissa delar av världen som sällan omfattas av VPN- och VPN-tjänster, inklusive territorier i Afrika och Mellanöstern.

Du kan också hitta en handfull servrar i Indien.

Här är hela listan:

Platser Antal och typer av servrar
South Africa 43 servers, including:

 • P2P
India 27 servers, including:

 • P2P
United Arab Emirates 20 servers, including:

 • Obfuscated
Israel 19 servers, including:

 • P2P
Turkey 15 servers, including:

 • P2P
 • Obfuscated

Nordvpn bra

Redaktörer Betyg: 9.3 /10

Ett av de mest kritiska verktygen i din verktygslåda för cybersäkerhet är ett virtuellt privat nätverk (VPN

). VPN döljer din identitet och skyddar din surfhistorik. NordVPN, en av branschledarna inom VPN, är föremål för denna recension.

Det finns mycket att gilla med NordVPN. Till exempel är företaget baserat i Panama, som ligger utanför alla övervakningsjurisdiktioner. Vi vet också att det har haft ett rykte om sig att vara pålitligt tidigare. Låt oss se om NordVPN fortfarande är så fantastiskt som sitt rykte antyder, och hur det jämförs med andra populära VPN-leverantörer.

Nordvpn logga in

Det finns flera VPN-alternativ tillgängliga, men vi kommer att fokusera på NordVPN idag. NordVPN är ett virtuellt privat nätverksföretag baserat i Panama som grundades 2012 för att bekämpa internetbegränsning, innehållskontroll och statlig övervakning. År 2020 kommer leverantören att ha hjälpt mer än 12 miljoner kunder att skydda sina onlinetransaktioner och webbtrafik från cyberhot och Internetspionage. Företaget har över 5500 VPN-servrar i 58 länder, som alla erbjuder kryptering av militär kvalitet, DNS-läckageskydd och supersnabba bandbreddshastigheter.

Nord vpn netflix

Många tänker på en VPN som rent integritetsprogramvara, men eftersom de har vuxit i popularitet är det inte längre en noggrant bevakad hemlighet att vissa tjänster också kan användas som Netflix VPN, vilket avsevärt förbättrar dina tittarabonnemang.

Om du vet och tittar på dina alternativ har du nästan säkert stött på NordVPN. Det är en av de mest kända VPN-tjänsterna av en anledning: det ger exceptionell säkerhet, snabba anslutningar och streamingkraft. Det är en av våra bästa rekommendationer, så fortsätt läsa för att lära dig hur du tittar på Netflix med NordVPN.

Konfigurera en VPN på vilken enhet som helst med våra steg-för-steg-instruktioner.

Här är resultaten av våra senaste tester för att se vilka VPN-tjänster som fungerar med Netflix.

Så här ändrar du din Netflix-region.

Vad är nordvpn

Ett “virtuellt privat nätverk” (VPN) är en tjänst som krypterar din internetanslutning och skyddar din integritet online. Den krypterar dina data, döljer din IP-adress för att skydda din onlineidentitet och låter dig använda offentliga Wi-Fi-nätverk på ett säkert sätt.

När du besöker en webbplats accepterar din Internetleverantör normalt din begäran och leder dig till den relevanta sidan. Men när du ansluter till ett VPN dirigeras din internettrafik via en VPN-server innan den vidarebefordras till din destination.

Nordvpn review

Blixtsnabb VPN-anslutningshastighet

Is NordVPN suitable for high-speed downloads, streaming, and online gaming? Yes! You don’t have to choose between security and speed with our ultra-fast VPN servers; you can have both. Choose from over 5100 NordVPN servers around the world to surf the web safely and privately.

PewDiePie

“I use NordVPN on a daily basis. It’s quick. It’s dependable. It is risk-free. It facilitates me access to epicness.”

Nordvpn openvpn

För nyckelutbyte använder OpenVPN TLS/SSL-protokollet och kan passera förbi brandväggar och nätverksadressöversättare (NATs). James Yonan skrev den, och den släpptes under GNU General Public License (GPL).

Peers kan använda ett användarnamn och lösenord, certifikat eller en förde delat hemlig nyckel för att autentisera varandra med OpenVPN. Det gör det möjligt för servern att starta ett autentiseringscertifikat för varje användare med certifikatutfärdaren och signaturen när den används i en serverkonfiguration med flera klienter. Det erbjuder ett antal kontroll- och säkerhetsfunktioner och använder OpenSSL-krypteringsbiblioteket samt TLSv1 / SSLv3-protokoll.

NordVPN använder vilka OpenVPN-portar?

Du kan ansluta till NordVPN med OpenVPN via både TCP och UDP.

Använd port 443 för OpenVPN TCP-sessioner.
Använd port 1194 för OpenVPN UDP-anslutningar.