Nordvpn priser

Nordvpn priser

Om du behöver använda internet säkert och i hemlighet från något nätverk är VPN-tjänster idealiska. NordVPN tror i synnerhet att internet kan göras mer privat, och företaget är fast beslutet att uppnå det målet. Vi går igenom NordVPN:s kostnads-, funktioner- och prenumerationsalternativ, samt om vi anser att det är en bra VPN för dig, i avsnitten nedan. Vi har testat NordVPN i flera år, men på den här sidan fokuserar vi på tjänstens slutresultat.

Nordvpn pris

  • Månadsavgiften är $ 11.95
  • Den årliga avgiften är $ 59, eller $ 4.92 per månad.
  • Kostnaden är $ 99 för två år, eller $ 3.67 per månad.
  • Med tvåårsplanen får du tre månader gratis.
  • För ett tvåårigt åtagande börjar prenumerationsnivåerna på $ 99 per månad.
  • En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti ingår i varje paket.
  • Ett tvåårigt paket kan köpas till 15% rabatt för studenter.

Nordvpn bra

Redaktörer Betyg: 9.3 /10

Ett av de mest kritiska verktygen i din verktygslåda för cybersäkerhet är ett virtuellt privat nätverk (VPN

). VPN döljer din identitet och skyddar din surfhistorik. NordVPN, en av branschledarna inom VPN, är föremål för denna recension.

Det finns mycket att gilla med NordVPN. Till exempel är företaget baserat i Panama, som ligger utanför alla övervakningsjurisdiktioner. Vi vet också att det har haft ett rykte om sig att vara pålitligt tidigare. Låt oss se om NordVPN fortfarande är så fantastiskt som sitt rykte antyder, och hur det jämförs med andra populära VPN-leverantörer.

Vad vi tycker om

NordVPN loggar bara minsta möjliga information, inklusive som e-postadresser, betalningsuppgifter och kundtjänstkonversationer.

Eftersom NordVPN är baserat i Panama är det inte en del av five eyes, nine eyes eller 14 Eyes övervakningskoalitioner. Som ett resultat kommer regeringen aldrig att kunna tvinga NordVPN att lämna över vår information.

NordVPN tilldelar en viss mängd IP-adresser till varje serverplats för att hålla vår onlinetrafik anonym. Andra NordVPN-användare som är anslutna till samma server delade dessa IP-adresser som vi, vilket möjliggör mer anonymitet.

Vad är nordvpn

Internet har blivit en av de mest populära plattformarna i dagens jordglob. Det finns nu miljoner och åter miljoner människor online, som alla deltar i ett varierat utbud av onlineaktiviteter. På grund av den ökande populariteten och det stora antalet människor har hackare som utnyttjar de naiva på internet uppmärksammat. Som ett resultat har VPN blivit en oumbärlig del av vårt dagliga liv. De håller oss säkra och säkra online genom att skydda oss från alla hot. En sådan tjänst är NordVPN.

NordVPN är en av världens bästa VPN-tjänsteleverantörer. Det skyddar användare mot en mängd olika faror när de är online, inklusive hackerattacker, statlig snokande och datastöld av reklamföretag, och det har otroliga säkerhetsmekanismer för att skydda användarnas data.

Nordvpn logga in

Solutions Review visar hur du laddar ner och använder NordVPN, samt hur du ställer in det och installer

ar det.

Med en ökning av högprofilerade cyberattacker och växande oro för datasekretess vänder sig många Internetanvändare till virtuella privata nätverk (VPN) för att hålla dem säkra när de surfar. Genom att dölja IP-adresser, kryptera nätverksdataöverföringar och förhindra andra krafter från att observera användarbeteende skyddar en VPN sina kunders onlinetrafik. Många VPN-tjänster gör det också möjligt för användare att komma åt förbjudet eller otillgängligt innehåll från vilken plats som helst, samt höghastighetsvideoströmning.

Det finns flera VPN-alternativ tillgängliga, men vi kommer att fokusera på NordVPN idag. NordVPN är ett virtuellt privat nätverksföretag baserat i Panama som grundades 2012 för att bekämpa internetbegränsning, innehållskontroll och statlig övervakning. År 2020 kommer leverantören att ha hjälpt mer än 12 miljoner kunder att skydda sina onlinetransaktioner och webbtrafik från cyberhot och Internetspionage. Företaget har över 5500 VPN-servrar i 58 länder, som alla erbjuder kryptering av militär kvalitet, DNS-läckageskydd och supersnabba bandbreddshastigheter.

Steg 1: Öppna ett NordVPN-konto.

Att registrera sig hos NordVPN är naturligtvis det första steget mot att komma igång. Om du registrerar dig för NordVPN via vår affiliatelänk får du en särskild rabatt på VPN-programvaran. En treårig plan kostar $ 3.49 per månad, med en tvåårig plan som kostar $ 4.99 per månad, en årlig plan som kostar $ 6.99 per månad och en månatlig plan som kostar $ 11.95. Välj det paket som bäst passar dina behov! Skapa ett konto när du har valt önskad betalningsplan och ange dina betalningsuppgifter.

Steg 2: Få NordVPN-programvaran på din dator.

Det är dags att ladda ner NordVPN-programmet när du har gått med i tjänsten. VPN-lösningen finns i en mängd olika varianter, som var och en är inriktad på olika enheter och operativsystem. Välj Den NordVPN-version som bäst passar ditt operativsystem, inklusive Windows, macOS, Android, iOS och Linux-enheter, samt Webbläsarna Chrome och Firefox, efter att du har registrerat ett konto och din beställning har slutförts. Då kan du ladda ner installationsprogrammet för ditt specifika system.

Steg 3: Ladda ner och installera programmet på din dator eller mobila enhet.

Navigera till den plats där du hämtade installationsprogrammet och starta den körbara filen. Att följa anvisningarna på skärmen för att slutföra installationsproceduren är enkelt härifrån. NordVPN-installationsprogrammet är enkelt och enkelt, och när det är klart med att installera allt är du nästan redo att börja surfa säkert.