Netflix with vpn

Netflix with vpn

När du betalar för Netflix får du tillgång till tusentals filmer, TV-program, dokumentärer med mera, som alla är tillgängliga för att strömma när du vill. Tyvärr kanske dina visningsalternativ inte är så obegränsade som de borde vara beroende på var du bor.

Netflix geoblockering begränsar informationen och visar att du kan titta baserat på din nation och region. Detta beror ibland på begränsningar för leverantörslicenser. Ibland är det på grund av regional censur. Det är dock en ständig påminnelse om att även om du betalar ditt månadspris får du fortfarande inte hela produkten.

Netflix usa

Netflix är ett av de mest kända namnen inom streamingunderhållningsindustrin. Det är knappast förvånande att så många människor vill titta på amerikanska Netflix eftersom det innehåller världens största databas med innehåll. Netflix-innehåll är dock geografiskt begränsat, vilket innebär att du bara kan komma åt biblioteket med innehåll som är tillgängligt i ditt land. Om du försöker komma åt Netflix USA från ett annat land kommer du nästan säkert att få ett felmeddelande.

Lyckligtvis kan du enkelt kringgå Netflix landsspecifika innehållsbegränsningar. Allt du behöver är en VPN för att dölja platsen för din enhet.

Här är allt du behöver veta om att titta på amerikanska Netflix på en mängd olika enheter var som helst i världen.

Varför behöver du en VPN för att se Netflix i USA?

På grund av licensavtal är alla Netflix titlar och innehåll geobegränsade.

Som ett resultat måste Netflix begränsa åtkomsten till vissa typer av underhållning till angivna områden. Du kommer inte att kunna komma åt Netflix USA om du till exempel bor i Storbritannien eller Brasilien.

Naturligtvis utbyts en hel del innehåll på alla plattformar. Varje lands innehållsbibliotek är dock unikt. Som ett resultat kan en film som inte är tillgänglig på Netflix UK vara tillgänglig på Netflix US och vice versa.

Det är här ett virtuellt privat nätverk (VPN) är praktiskt. VPN-tjänster har länge använts av säkerhetsskäl. De är dock en utmärkt teknik för att komma runt geobegränsade webbplatser och innehåll.

Free vpn for netflix

Är det verkligen möjligt att skaffa en Netflix VPN gratis? Jag testade över 100 gratis VPN och upptäckte

att bara några av dem fungerar med Netflix; de som inte ofta resulterar i irriterande felmeddelanden.

I den här bloggen täcker jag tre typer av gratis VPN för Netflix: kostnadsfria VPN-tjänster, VPN-tjänster med gratis provperiod och premium VPN-tjänster med en pengarna-tillbaka-garanti som du kan använda i minst en månad gratis.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars kostnadsfri provperiod för att avblockera Netflix.

Om du letar efter en bra VPN som ger dig obegränsad Netflix-åtkomst utan att kosta dig något, är ExpressVPN en månads gratis provperiod den att gå efter. Du kommer inte att debiteras något för den 30-dagars rättegången.

Den har över 3000 servrar i över 90 länder, vilket gör den till en stark utmanare när det gäller att avblockera och komma åt Netflix-samlingar från olika länder. Det undviker framgångsrikt alla viktiga regioner, inklusive USA, Storbritannien, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland och andra. Streamingkvaliteten är oöverträffad, och tack vare ExpressVPN:s obegränsade bandbredd kommer det inte att finnas någon fördröjning.

Nord vpn netflix

Många tänker på en VPN som rent integritetsprogramvara, men eftersom de har vuxit i popularitet är det inte längre en noggrant bevakad hemlighet att vissa tjänster också kan användas som Netflix VPN, vilket avsevärt förbättrar dina tittarabonnemang.

Om du vet och tittar på dina alternativ har du nästan säkert stött på Nord VPN. Det är en av de mest kända VPN-tjänsterna av en anledning: det ger exceptionell säkerhet, snabba anslutningar och streamingkraft. Det är en av våra bästa rekommendationer, så fortsätt läsa för att lära dig hur du tittar på Netflix med NordVPN.

Konfigurera en VPN på vilken enhet som helst med våra steg-för-steg-instruktioner.

Här är resultaten av våra senaste tester för att se vilka VPN-tjänster som fungerar med Netflix.

Så här ändrar du din Netflix-region.

Amerikanska netflix

Även om du har betalat för ett Netflix-abonnemang kommer du inte att kunna komma åt det amerikanska biblioteket om du inte är fysiskt närvarande i landet (vilket kan vara irriterande om du reser utomlands ofta!). Lyckligtvis kan en VPN ändra din onlineplats till USA, så att du kan komma åt ditt konto och titta på dina favorit netflix amerikanska program lagligt.

Många VPN-tjänster hävdar att de kan avblockera Netflix i USA, men för att spara tid utvärderade jag 50+ VPN-tjänster för att identifiera den bästa Netflix VPN. ExpressVPN kom ut på toppen på grund av dess snabba hastigheter för HD-streaming och det faktum att dess amerikanska servrar alltid låste upp amerikanska Netflix.

ExpressVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan testa den med Netflix USA riskfritt. Du har 30 dagar på dig att begära återbetalning om du inte är helt nöjd. Jag provade det själv, och pengarna återlämnades till mitt konto på cirka 5 dagar.

Gratis vpn netflix

Genom att dirigera din internetanslutning via sina egna servrar krypterar och anonymiserar en VPN – eller ett virtuellt privat nätverk – den. Du kan använda dem för att surfa anonymt och till och med för att utge dig för att vara människor från andra länder.

Netflix tillhandahåller olika avsnitt och filmer till personer i olika regioner, och du kanske upptäcker att det du vill titta på inte är tillgängligt trots att du betalar för ett medlemskap. Om du reser utomlands eller bara vill se vad som finns på TV över hela världen kan en VPN ge dig tillgång till denna information.

Netflix, å andra sidan, försöker aktivt förhindra detta, och många gratistjänster kan inte lura streamingtjänsten. Även om det alltid är mer pålitligt att använda en kommersiell Netflix VPN, har vissa gratis VPN-tjänster från Netflix visat sig fungera. Att använda en VPN för att komma åt Netflix-material strider också mot Netflix användarvillkor, så du kommer att göra det på egen risk …

Best vpn for netflix

Netflix VPN-tjänster är fortfarande ganska populära, trots några nya problem med åtkomst, och att kunna avblockera streaming-behemoth är en mycket viktig sträng till alla VPN hoppfulla båge.

Om du inte är säker på vad vi pratar om kan du med ett Netflix VPN ändra din plats och se olika Netflix-material. På grund av distributionsrättigheter begränsar Netflix visst innehåll till specifika länder. Du kommer att kunna titta på dessa geoblockerade shower var som helst om du låtsas vara i den nationen.

Vi har sett ett par nykomlingar utmana om topplaceringarna sedan Netflix implementering av sitt nya VPN-förbud, med en ny utmanare som verkligen levererar varorna.

Vpn netflix usa

Det är frestande att tro att de videoströmningstjänster vi använder dagligen är desamma över hela världen, men så är helt enkelt inte fallet. Vad som finns tillgängligt på streamingtjänster varierar mycket från ett land till ett annat. Eftersom streamingtjänster som Netflix har avtal med andra medieföretag för att leverera filmer och TV på specifika marknader är detta fallet. Star Trek: Discovery är ett utmärkt exempel. För att djärvt gå dit ingen har gått tidigare i USA och Kanada behöver du ett CBS All Access-konto. Discovery, å andra sidan, är tillgängligt på Netflix i stora delar av resten av världen.

Netflix-användare kanske tycker att det är lite av en rip-off. De har betalat för en prenumeration, så borde de inte ha rätt till allt Netflix läckra, söta videoinnehåll? Så är det helt enkelt inte. Endast de program i det land där du registrerade ditt konto är tillgängliga för dig.

Netflix anstränger sig för att förbjuda VPN-användning för att genomdriva regionala innehållsbegränsningar. Det är lite hårt mot människor som inte försöker kringgå digitala gränser. Faktum är att Netflix har varit känt för att blockera mig även när jag ansluter till en VPN-server i mitt eget land.

Jag försökte fokusera på ett specifikt scenario när jag skrev den här artikeln: du åker utomlands och kan inte titta på en show som du redan har tittat på netflix. Det är ett allvarligt problem, men jag tror att många av våra läsare är mer intresserade av att titta på Netflix-saker som inte är tillgängliga i sina egna länder.

Us netflix

Det finns många VPN-tjänster tillgängliga som kan avblockera amerikanska Netflix, men vilken är bäst? Det finns många bra val för dig att tänka på, men vi vill inte att du slösar tid på att titta på allt. Vi har valt de bästa lösningarna för dig för att spara tid. Varje tjänst har sin egen samling funktioner som tilltalar olika typer av användare, och det handlar om att ta reda på vad som fungerar bäst för dig.

Det är svårt att välja den bästa VPN för att titta på amerikanska Netflix, men ExpressVPN sticker ut från mängden av flera skäl. Det ger ett användarvänligt gränssnitt för streaming, liksom säkerhetsskydd och snabba anslutningshastigheter. Allt detta resulterar i en enkel och snabb streamingupplevelse för användare. När det gäller att välja en VPN för streaming är hastighet kanske den viktigaste faktorn att tänka på. När du använder en VPN för att ansluta till ett annat land påverkas din nedladdningshastighet vanligtvis, vilket kan vara frustrerande när du försöker binge-titta på ditt favoritprogram. När vi tittade på Netflix i 4K upptäckte vi att användning av ExpressVPN konsekvent resulterar i kortast buffringstid.

Se amerikanska netflix

När det gäller videoströmningstjänster regerar Netflix överlägset, men materialet förändras ständigt. När licenserna upphör att gälla läggs vissa filmer och program till, medan andra tas bort. Detta innebär också att vissa avsnitt och filmer endast är tillgängliga i specifika regioner, till exempel USA, där Netflix är tillgängligt.

Du kanske har sett de många serier som är tillgängliga när du är på semester eller företag i USA, eftersom ett brittiskt Netflix-konto kan användas från var som helst i världen.

Om du inte är i Amerika är dock det enda sättet att titta på amerikanska Netflix-videor att använda en VPN. En VPN kan få det att visas för alla webbplatser eller streamingtjänster som du bor i ett visst land, även om din sanna plats ligger tusentals mil bort, så länge du har ett aktuellt Netflix-abonnemang.

Ta reda på vilket av de tre Netflix-planerna som är bäst för dig om du inte redan har gjort det. Du kan också se alla N-Plus nyheter som vi har.

Netflix usa utbud

Netflix avslöjade nyligen planer på att höja månadspriset för nya prenumeranter från $ 1 till $ 2. Medan streamingvideoleverantören uppgav att befintliga användare skulle kunna behålla sina nuvarande prissättningsplaner under en “generös tidsperiod”, gör inga misstag: även företagets mest hängivna konsumenter kan möta högre priser inom ett år eller två.

Prisökningar på icke-nödvändiga varor och tjänster är farliga av naturen, men de är (i allmänhet) nödvändiga. Netflix prissättningsmetoder styrs av samma utbuds- och efterfrågeprinciper som styr priserna för någon annan kommersiell organisation, och företaget tvingades sannolikt höja priserna på grund av ökat tryck från flera vinklar.

Best vpn for netflix free

Jag har testat 100-tal element i 92 gratis VPN-tjänster och funnit att många av dem är fyllda med annonser, bedrägerier och irriterande begränsningar. Enligt min omfattande forskning finns det bara 10 som är säkra. Men av dessa 10 fungerar bara 5 konsekvent med Netflix.

Ont om tid?

Här är de bästa GRATIS VPN-tjänsterna för Netflix

 1. ExpressVPN – Avblockerar Netflix geografiska blockeringar och ger blixtsnabba hastigheter för buffertfri HD-visning. Med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti kan du testa den riskfritt.
 2. CyberGhost – Ett stort servernätverk och snabba hastigheter, men bara en 24-timmars gratis provperiod är tillgänglig.
 3. Windscribe – Varje månad får du 10 GB data, tillräckligt för 10 timmars SD-streaming. Avblockerar Netflix i USA, även om det bara finns 10 serverplatser tillgängliga.
 4. ProtonVPN erbjuder obegränsad data, inga annonser och avblockerar Netflix i USA. Dina nedladdningshastigheter saktas avsiktligt ner och det finns bara tre serverplatser.
 5. TunnelBear – En snabb och pålitlig gratis VPN för att avblockera Netflix inifrån Kina, men med bara 1,5 GB bandbredd per månad – tillräckligt för en film.

Netflix via vpn

Att använda Netflix från ett annat land är enkelt med lämplig VPN. När du ansluter till ett VPN får du en ny IP-adress från det land där din valda server finns. Netflix använder användarens IP-adress för att fastställa deras plats, så det finns ingen skillnad mellan en användare som verkligen är i en specifik nation och en som använder en VPN för att förfalska sin geografiska plats från utlandet från Netflix perspektiv.

Dessa är de bästa VPN-tjänsterna för att strömma Netflix säkert var som helst:

 1. NordVPN är vårt förstahandsval för att komma åt Netflix många bibliotek! Med över 5 000 servrar, solid säkerhet och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti är det blixtsnabbt.
 2. Surfshark: En mycket anpassningsbar men ändå billig tjänst som låter dig strömma Netflix från var som helst i världen. Du är fri att ansluta så många enheter du vill.
 3. ExpressVPN: Snabba servrar som fungerar med Netflix, Hulu och andra streamingtjänster. Kryptering används för att skydda dina data. Support finns tillgänglig dygnet runt.
 4. CyberGhost: Snabba servrar för att titta på Netflix i USA, Storbritannien och andra länder. Gör att du kan ansluta upp till sju enheter samtidigt. VPN med kryptering av militär kvalitet och inga loggar.
 5. PrivateVPN: Torrenting- och streamingsajter drar nytta av extremt snabba nedladdningshastigheter. Även kompatibel med Netflix. Appar som är enkla att använda och kan länka upp till sex enheter.

Bästa vpn netflix

 • ExpressVPN
 • CyberGhost
 • Windscribe
 • ProtonVPN
 • TunnelBear

Vpn netflix android

Det är ingen nyhet att Netflix-kunder i USA får tillgång till fler titlar än de i Europa. Faktum är att åtkomst till amerikanska Netflix låter dig titta på nästan dubbelt så många Netflix-titlar i vissa delar av världen. Och allt du behöver är en VPN för att uppnå detta!

Vi lär dig hur du kombinerar det extra innehållet i utländska Netflix-bibliotek med bekvämligheten att titta på Netflix på din telefon var du än väljer i den här guiden.

Vad du behöver

Du behöver följande objekt för att slutföra uppgifterna nedan:

 • En Netflix-prenumeration krävs.
 • Ett VPN-medlemskap från Netflix krävs.
 • En smartphone som körs på Android eller iOS (telefon eller surfplatta)