Hur man tittar på HBO Max anywhere på 2 minuter [2022 Uppdatering]

HBO Max är äntligen här! Vem kan inte vänta med att sugas in i HBO Max Originals och varje avsnitt av Friends, Game of Thrones, och The Big Bang Theory?

Men HBO Max är endast tillgängligt för streamare i USA.

Vad gör du om du är utanför USA? Lösningen är enkel: en VPN – programvara som låter dig maskera din plats och praktiskt taget överföra den till var som helst i världen. Med en VPN kan du få din plats att se ut som om du är i USA, så att du kan strömma HBO Max var du än är.

Jag har testat över 300 VPN-tjänster för att hitta de bästa med garanterade avblockeringskrafter, supersnabba hastigheter och naturligtvis avancerade säkerhetsfunktioner. Jag rekommenderar ExpressVPN eftersom det enkelt kan avblockera HBO Max oavsett var du är. Du kan prova ExpressVPN riskfritt och om du inte är nöjd har du upp till 30 dagar på dig att kräva återbetalning.

 

Hur man tittar på HBO Max från var som helst på under 2 minuter

 1. Välj en bra streaming VPN. Mitt toppval är ExpressVPN för dess supersnabba hastigheter och konsekventa avblockeringskrafter.
 2. Anslut till en amerikansk server.
 3. Gå över till HBO Max och registrera dig eller logga in. Du behöver ett amerikanskt kreditkort eller HBO-presentkort för att prenumerera.

 

OBS: Om du redan är anmäld till HBO NOW uppgraderas du automatiskt till HBO Max utan extra kostnad.

Varför du behöver en VPN för att titta på HBO Max

På grund av licensbegränsningar och företagsintressen geoblockerar HBO Max sin tjänst, så att endast användare med en amerikansk IP-adress kan komma åt dess innehåll. Försök att ansluta till HBO Max med en icke-amerikansk IP-adress och ett felmeddelande bekräftar att din åtkomst är blockerad.

Med en premium VPNkan du ansluta till en amerikansk server. VPN ersätter din riktiga IP-adress med en amerikansk. Detta lurar HBO Max att tro att du är i USA och låter dig strömma från dess bibliotek. Det är enkelt, lagligt och ger dig omedelbar åtkomst och döljer din plats för din Internetleverantör. Det blockerar också INTERNET-spårning, många cyberattacker och datatjuvar.

 

De bästa VPN-tjänsterna för att titta på HBO Max – Fullständig analys (juni 2021 Uppdatering)

För att på ett tillförlitligt sätt ansluta till HBO Max varje gång behöver du en VPN som kan slå geografiska blockeringar och anti-VPN-teknik. Efter grundlig forskning har jag valt de fem bästa VPN-tjänsterna för att titta på HBO Max.

TIPS: Om din amerikanska server är blockerad från att komma åt HBO Max kopplar du från och försöker en annan för att tilldelas en ny IP-adress och övervinner problemet. Mitt urval av premium-VPN har gott om amerikanska servrar för bra IP-adressvariation.

1. ExpressVPN – Snabb VPN för streaming HBO Max

ExpressVPN är ofta högst upp på min lista när det gäller amerikansk streaming, och det är inte svårt att se varför. Med sina supersnabba hastigheter och fantastiska avblockeringsförmåga kan du få din fix av Rick och Morty i pulserande HD inom några minuter.

ExpressVPN har ett imponerande amerikanskt servernätverk med servrar spridda över 20 platser. Alla tre amerikanska servrar jag testade kunde enkelt segla förbi HBO Max geografiska blockeringar.

Med hjälp av det inbyggda hastighetstestet för Mac- och Windows-enheter anslöt jag till den snabbaste amerikanska servern. Jag upplevde blixtrande hastigheter på 55.14 Mbps, vilket är mycket mer än de 5 Mbps som behövs för HD-streaming, och bara en bråkdel lägre än min starthastighet.

Även när jag använde Quick Connect för att få en amerikansk IP-adress sjönk min nedladdningshastighet med strax under 11%. Hastighetsförlusten märktes inte alls och kvaliteten på min HD-ström förblev oförändrad. Jag dubbelkollade mina hastigheter med två hastighetstester från tredje part och resultaten överensstämde med ExpressVPN:s mätning.

samband Ping Ladda ner hastighet Uppladdningshastighet
Starthastighet brittisk server 13 ms 61.67 Mbps 18.25 Mbps
Snabbanslutning amerikansk server 86 ms 55.14 Mbps 17.41 Mbps

När jag strömmade Game of Thrones, upplever jag ingen fördröjning eller buffring. Det fanns inga tecken på frusna pixlar, inte ens under en hektisk stridsscen. Bilden var kristallklar; Jag kunde se varje uns av ångest i Jon Snows ögon.

Du kan ansluta 5 enheter samtidigt över ett brett utbud av operativsystem. Jag anslöt min smartphone, surfplatta och bärbara dator samtidigt och fick inte uppleva en dipp i streamingprestanda. Tack vare obegränsad bandbredd fanns det inga tappade anslutningar och hela min familj kunde strömma HBO Max i sin egen takt, problemfri.

ExpressVPN:s MediaStreamer-funktion är perfekt för att streama HBO Max på enheter som vanligtvis inte stöder VPN- tjänster, som spelkonsoler. Jag testade det på min Samsung Smart TV med hjälp av en av ExpressVPN: s hjälpsamma tutorials och strömmade Vänner på några minuter. MediaStreamer krypterar dock inte dina data, så det är bäst att använda den vanliga VPN-appen om du kan.

Det finns många fler användbara tutorials på ExpressVPN:s webbplats, och supportteamet för livechatt 24/7 var extremt vänliga och hjälpsamma.

 

 

2. CyberGhost – Bra VPN för första gången användare

 • Över 7 100 globala servrar i 91 länder, över 1 000 amerikanska servrar
 • Bra nätverkshastigheter och obegränsad bandbredd
 • Optimerade streamingservrar
 • Support för e-post och livechatt
 • 45-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Fungerar med: HBO Max, BBC iPlayer, Sling TV, Amazon Prime Video, ESPN+, Netflix
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, webbläsare, routrar

 

Av alla VPN-tjänster jag har testat är CyberGhost det enklaste att använda. Det är därför jag regelbundet rekommenderar det för nybörjare. Dess appar är intuitiva att använda, och jag hade konfigurerat det på mindre än fem minuter.

CyberGhost märker sina streamingoptimerade servrar med den tjänst de är bäst på att avblockera. Även om den inte har en specialiserad HBO Max-server ännu, testade jag sin HBO Now-server och den fungerar sömlöst för Max också. Allt jag behövde göra var att skriva in “HBO” i sökfältet, det ledde mig till den bästa servern för mig.

När jag testade det nådde min nedladdningshastighet 15.81 Mbps. Det var långsammare än de andra VPN-tjänsterna på denna lista, men det gav fortfarande en skarp, skarp bild och ingen fördröjning när man tittade på South Park.

Tack vare obegränsad bandbredd lyckades jag strömma flera avsnitt back-to-back utan avbrott.

samband Ping Ladda ner hastighet Uppladdningshastighet
Starthastighet brittisk server 13 ms 61.67 Mbps 18.25 Mbps
HBO-optimerad amerikansk server 82 ms 15.81 Mbps 17.67 Mbps

Dess specialservrar slår HBO Max geografiska blockeringar varje gång. Men om du kämpar för att ansluta till en optimerad server har CyberGhost över 1 000 amerikanska servrar som kan kringgå geografiska blockeringar. Jag fann att de alla ger jämförbara hastigheter som är tillräckligt bra för HD-streaming.

CyberGhost stöder upp till 7 samtidiga anslutningar. Om du installerar den på din VPN-kompatibla router kan du använda den med alla enheter i nätverket. Jag delade mitt CyberGhost-konto med hela mitt hushåll. Även när vi alla var anslutna samtidigt kunde vi strömma i höga hastigheter, problemfritt.

Du kan prova den nybörjarvänliga VPN:en själv och se om det är tjänsten för dig med sin 45-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det är gott om tid att undersöka dess funktioner, plus CyberGhosts livechattsupportteam är glada att prata dig igenom all ytterligare hjälp du kan behöva.

Vill du veta mer? Utforska vår CyberGhost-recension för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

 

3. PrivateVPN – Litet men pålitligt servernätverk

 • Över 100 servrar, inklusive 14 amerikanska servrar
 • Utsedda streamingservrar
 • Obegränsad bandbredd och bra streaminghastigheter
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Support för e-post och livechatt
 • Fungerar med: HBO NOW, Hulu, Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Disney+
 • Fungerar med: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Kodi, routrar

PrivateVPN är en bra budgetvänlig VPN som erbjuder snabba hastigheter och stora avblockeringskrafter till ett lågt pris.

Dess amerikanska nätverk är mindre än mina andra topprekommendationer, men jag hoppade förbi HBO Max geografiska blockeringar med varje server jag försökte. Det finns till och med en utsedd HBO-server.

Du kan sätta PrivateVPN: s avblockeringsförmåga på prov med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Se bara till att du håller dig under 100 GB data, vilket är gränsen för att få en återbetalning.

Det räcker för cirka 30 timmars streaming – du kan titta på hela Rick och Morty-samlingen och sedan några. När pengarna-tillbaka-garantin är uppe innehåller ditt PrivateVPN-abonnemang obegränsad data och bandbredd.

Dess amerikanska servrars hastigheter varierade under mitt test, särskilt vid topptider där hastigheterna sjönk ner till mindre än 25 Mbps. Detta beror sannolikt på att det lilla antalet amerikanska servrar är igensatta med användare.

Men när jag testade den utsedda HBO-servern tyckte jag om smidig streaming med hastigheter på drygt 48 Mbps. Det sjönk med endast 20% under hektiska perioder. Jag fann att det är tillräckligt snabbt för att undvika buffring och fördröjning.

samband Ping Ladda ner hastighet Uppladdningshastighet
Starthastighet brittisk server 13 ms 61.67 Mbps 18.25 Mbps
HBO-optimerad amerikansk server 128 ms 48.40 Mbps 17.65 Mbps

Du kan ansluta 6 enheter samtidigt till PrivateVPN. Så du kan hålla hela din familj underhållen med sina favoritprogram på sina egna enheter medan du strömmar.

PrivateVPN stöder de flesta större enheter och operativsystem. Jag tyckte att apparna var mycket enkla att använda. Det är lätt att komma igång, och navigering är intuitivt. Du behöver inte spendera mycket tid på att ställa in; du kan börja streama direkt.

Livechattsupport är endast tillgänglig under arbetstid i Sverige, men när den är öppen får du ett snabbt svar. Om du behöver hjälp utanför chatttiderna finns e-postsupport tillgänglig. Jag fick ett användbart svar inom 24 timmar efter att ha skickat ett e-postmeddelande. Det finns också ett stort urval av guider och vanliga frågor på sin webbplats.

Vill du veta mer? Utforska vår PrivateVPN-recension för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

Begränsat tidserbjudande: Spara stort på din prenumeration

 

Vanliga frågor och svar

Vad mer kan en VPN göra?

Att kunna komma åt geobegränsade streamingwebbplatser var som helst är en stor förmån för premium VPN, men det finns många andra fördelar som en VPN av hög kvalitet ger, inklusive:

 • Förstklassiga säkerhetsfunktioner ,inklusive okrossbar kryptering av militär kvalitet.
 • Anonym surfing och streaming, även i länder med onlineövervakning och hårda censurlagar.
 • Frihet att ansluta till osäkra offentliga WiFi-nätverk som är säkra i vetskapen om att dina känsliga data är skyddade.
 • Inbyggda annons- och malwareblockerare.
 • Möjligheten att kringgå överbelastning i lokala nätverk och internetleverantörsbegränsningar för snabbare hastigheter.

 

Varför kan jag inte komma åt HBO Max med min VPN?

Ibland matchar HBO:s anti-VPN-programvara din IP-adress med en känd VPN-IP. Detta är sällsynt när du använder en premium VPN eftersom den uppdaterar sina IPs rutinmässigt för att undvika upptäckt.

Men oroa dig inte; Det är lätt att fixa. Koppla helt enkelt från din VPN och återanslut på en annan amerikansk server. Du tilldelas en ny IP-adress som inte är blockerad.

Kommer min VPN att påverka mina streaminghastigheter?

Inte om du använder en premium VPN. VPN av låg kvalitet och gratis VPN har små servernätverk som är igensatta med användare, vilket drastiskt minskar dina streaminghastigheter.

Alla VPN-tjänster jag rekommenderar är tillräckligt snabba för att strömma i HÖGUPPLÖST utan någon fördröjning eller buffring.

Är du orolig för hastigheter? Vi har testat alla de bäst VPN-tjänsterna för att hitta de 10 snabbaste tjänsterna 2021.

Ska jag använda en gratis VPN för att streama HBO Max?

Det finns väldigt få gratis VPN-tjänster som har kraften att övervinna HBO Max geografiska blockeringar.

De flesta gratis VPN-tjänster är också begränsade: de begränsar dina data, bandbredd, serveråtkomst och hastigheter. Detta ger en fruktansvärd, långsam streamingsession.

Dessutom tjänar de ofta pengar på sina tjänster genom annonser och säljer dina personuppgifter till tredje part.

Det är inte värt att riskera din integritet när du kan använda en pengarna tillbaka-garanti för att prova en premium VPN gratis.