Finns Harry Potter på Netflix? Ja! Så här hittar du det 2022

På Netflix er alle Harry Potters filmer bare tilgjengelige i Spania, Portugal og Polen. Så du trenger en VPN for å overvåke dem med mindre plasseringen din er i et av disse landene.

Men inte alla VPN-tjänster kan komma förbi Netflix begränsningar, och även några av VPN-tjänsterna som kan komma åt Netflix i länderna ovan visar inte Harry Potter-filmerna. Dessutom förändras de länder där Harry Potter är tillgänglig ständigt.

 

Det är därför jag kollade alla de bäst VPN-tjänsten i januari 2022 för att ta reda på vilka som fortfarande kan ge dig tillgång till hela serien.

Efter att ha testat dussintals tjänster fann jag att VPN som listas nedan är de enda som är upp till utmaningen.

Hur man tittar på Harry Potter var som helst på under 2 minuter

 1. Välj ett VPN som kan komma åt Harry Potter-filmerna på Netflix från:
  NordVPN
  ExpressVPN
  AtlasVPN
 2. Installera VPN och anslut till en server i Spanien eller något av de andra länderna där Harry Potter är tillgängligt.
 3. Logga in på ditt Netflix-konto och börja streama!

Varför du inte kan hitta Harry Potter på Netflix

Netflix använder geoblockeringsprogram för att hindra dig från att visa innehåll som inte är tillgängligt i din region. Den använder din IP-adress för att bestämma din plats och visar sedan motsvarande Netflix-bibliotek.

Det bästa sättet att titta på alla åtta filmer i januari2022 är att övertyga Netflix om att du är i Spanien. Du kan göra detta genom att ansluta till en server där med en spansk IP-adress – och det är där en VPN kommer in.

Som sagt, inte alla VPN kan ge dig tillgång till Netflix – och även de som är kapabla till detta kan inte nödvändigtvis komma åt Harry Potter-filmerna. Även våra cybersäkerhetsexperter är inte säkra på exakt varför detta är, men det är ett problem du bör vara beredd på!

Hela serien är också tillgänglig i Portugal och Polen, och de fyra sista filmerna finns tillgängliga i Kanada. Men jag har fått blandade resultat när jag försöker komma åt dessa länders bibliotek med olika VPN-tjänster, varför jag rekommenderar att du håller mig till VPN-servrar i Spanien.

När du använder en av de VPN-tjänster som rekommenderas nedan kommer din dator att ansluta till en fjärrserver någon annanstans i världen och effektivt dölja din faktiska plats. Inte bara kommer din riktiga IP-adress att döljas från Netflix, utan all din data och aktivitet kommer att hållas privat.

Allt du behöver göra är att välja en server i Spanien, och trollkarlsvärlden kommer att vara din att njuta av.

De bästa VPN-tjänsterna för att titta på Harry Potter var som helst – Fullständig analys (uppdaterad januari 2022)

Jag har bestämt att dessa är de bästa VPN tjänsterna för att titta på Harry Potter på Netflix, baserat på hastighet, tillförlitlighet och säkerhet.

1. PrivateVPN – Unlimited Data Transfer and Buffer-Free Streaming

 • Över 86 servrar över hela världen
 • Buffertfri streaming
 • Obegränsad bandbredd och data
 • Anslut upp till 6 enheter samtidigt
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Fungerar med: Netflix, Hulu, ABC, Amazon Prime Video, BBC iPlayer och andra
 • Kompatibel med: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, routrar

PrivateVPN kanske inte har lika många servrar som sina konkurrenter, men denna underdog är fortfarande super imponerande. Det är solid för streaming, nedladdning och allmän surfning – och för att komma åt servrar i flera länder för att titta på hela Harry Potter-serien.

Även om PrivateVPN bara har cirka 86 serverplatser har den vad som räknas: servrar i Spanien, Portugal och Polen som låter dig titta på Harry Potter på Netflix. Dessutom har den också servrar i Kanada om du bara vill titta på de senaste fyra filmerna.

Faktum är att PrivateVPN är den enda tjänsten jag testade som kan komma åt Harry Potter på Netflix i Polen, förutom de andra länderna som anges ovan. Detta innebär att det erbjuder flest alternativ för att ansluta till olika länder där serien är tillgänglig.

Som sagt, en av nackdelarna med att ha färre servrar är att de kan bli upptagna – och därför långsamma – under rusningstid.
Jag testade min anslutning flera gånger under några dagar, och även om jag märkte några tillfälliga avmattningar bekräftade mina hastighetstester att det alltid var tillräckligt snabbt för att ge tydlig, buffertfri streaming.

Om du planerar ett filmmaraton är data och bandbreddsersättning också viktigt. Lyckligtvis erbjuder PrivateVPN både obegränsad dataöverföring och obegränsad bandbredd, så du kommer aldrig att skäras av mitt i en ikonisk duell mellan världens mest kända trollkarlar.

PrivateVPN gör det också enkelt att titta på Harry Potter på alla dina enheter, med upp till 6 samtidiga anslutningar på flera skärmar. Den är kompatibel med din bärbara dator, smartphone, surfplatta och mer.

Du kan använda PrivateVPN:s 30-dagars pengarna tillbaka-garanti för att ta den på en tur utan kostnad eller engagemang. Se bara till att du håller dig under 100 GB data; annars kanske du inte kan få återbetalning, eftersom en av våra teammedlemmar nyligen lärde sig den hårda vägen. Oroa dig dock inte – det är fortfarande 30 timmars streaming, vilket är mer än tillräckligt för att titta på alla åtta Harry Potter-filmer.

2. CyberGhost – Super lätt att använda för streaming och mer

 • Över 390 servrar i hela Kanada och över 7 100 över hela världen
 • Streamingoptimerade servrar för problemfria anslutningar
 • Snabba hastigheter för kristallklar streaming utan eftersläpning
 • Upp till 7 samtidiga anslutningar
 • 45-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Fungerar med: Netflix, HBO GO, BBC iPlayer, Disney+, MTV, Amazon Prime Video och andra
 • Kompatibel med: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Linux, routrar, Xbox
Januari 2022 Deal: CyberGhost erbjuder för närvarande 85% rabatt på sin mest populära plan! Dra nytta av detta erbjudande nu och spara mer på din CyberGhost-prenumeration.

Om du aldrig har använt en VPN tidigare kan jag inte rekommendera CyberGhost tillräckligt högt. Det är otroligt lätt att använda, snabbt och effektivt, varför det alltid står högt upp på vår lista över rekommenderade tjänster. Och naturligtvis är det idealiskt för att titta på Harry Potter på Netflix.

CyberGhosts intuitiva plattform gör det enkelt att komma igång, och dess streamingoptimerade servrar tar gissningen ur att räkna ut hur man ansluter. Det har flera servrar i Spanien, Portugal och Kanada, vilket ger dig flera alternativ för att komma runt Netflix geografiska blockeringar. Att använda en streamingoptimerad server är extremt enkelt. Välj bara fliken Streaming på CyberGhost-appen och anslut till en server i Spanien eller Portugal, där alla åtta filmer är tillgängliga.

Du kan också söka efter “Netflix” i appen för att hitta en lämplig server, men jag fann att de streamingoptimerade servrarna var mycket mer tillförlitliga än manuella anslutningar. Mina streaminghastigheter ökade när jag fastnade med Netflix-optimerade servrar.

Vår CyberGhost-granskning bekräftar att du kommer att njuta av snabba hastigheter även på avlägsna servrar. Min nedladdningshastighet sjönk aldrig under 25 Mbps under de två veckor då jag testade VPN. Detta innebär att du inte behöver hantera långa laddningstider eller en skakig bild när du tittar på Netflix.

CyberGhost tillåter upp till 7 samtidiga anslutningar, vilket är något mer generöst än vad dess konkurrenter erbjuder. Hela ditt hushåll kan titta på Harry Potter (eller vad de vill) samtidigt på sina egna enheter.

Ett annat område där CyberGhost utmärker sig är dess pengarna tillbaka-garanti. De flesta tjänster ger dig bara en månad, men detta höjer ribban med en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti för att prova CyberGhost ut riskfritt. Det är mer än två veckor längre än du får med andra tjänster. Tänk dock på att denna garanti endast är tillgänglig på långsiktiga planer.

Vanliga frågor och svar

Är det lagligt att använda ett VPN för Netflix?

Ja, att använda en VPN för att komma åt Netflix är helt lagligt i de flesta länder. Vissa länder lägger dock stora begränsningar på vilken typ av innehåll som medborgarna kan visa eller komma åt online.

Kina, Ryssland och andra länder med hög censur reglerar också strikt användningen av VPN, men de starkaste tjänsterna kan fortfarande komma förbi sina begränsningar. Du kan till exempel använda PrivateVPN för att titta på Netflix även om du är i något av dessa länder. Och eftersom de bästa VPN tjänsterna för Netflix säkert krypterar all din trafik, kommer ingen att kunna spåra den tillbaka till dig.

Kan jag titta på Harry Potter-filmer på min telefon med ett VPN?

– Ja, det gör jag. Välj ett VPN som fungerar på dina mobila enheter, så kan du titta på Netflix på din telefon eller surfplatta!

Hvorfor fungerer disse VPN-ene hvis andre ikke fungerer?

Netflix använder stark anti-VPN-teknik för att förhindra användare från att komma åt innehåll utanför vissa regioner. Det är inte en skadlig handling; Netflix följer helt enkelt licens- och distributionslagarna för den programmering som den tillhandahåller.

För att komma runt dessa block måste VPN du använder kunna kringgå även de tuffaste begränsningarna.

Många mindre kända eller gratis VPN-tjänster har inte resurser att investera i denna typ av teknik. Men oroa dig inte – alla VPN-tjänster på den här listan är mer än kapabla att göra jobbet. Min bästa rekommendation är PrivateVPN, eftersom det också ger dig de bästa hastigheterna för streaming i HD.

Vilka Harry Potter-filmer finns på Netflix?

Det beror på var du befinner dig! Om du till exempel befinner dig i USA är ingen av Harry Potter-filmerna tillgängliga på Netflix (och kommer förmodligen aldrig att vara det på grund av licensproblem).

Om du är i Spanien, Portugal eller Polen finns alla åtta Harry Potter-filmerna på Netflix. Du kan titta på dem från någon annanstans i världen genom att använda en av de rekommenderade VPN-tjänsterna ovan.

I Kanada finns bara de fyra sista filmerna i serien tillgängliga på Netflix: Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince, och Harry Potter and the Deathly Hallows, del 1 och 2.

Kan jag använda en gratis VPN för att titta på Harry Potter på Netflix?

Nej; gratis VPN har inte kraften att på ett säkert och effektivt sätt kringgå Netflix avancerade geografiska blockeringar. Åtte av Harry Potters filmer er på Netflix, hvis du er i Spania, Portugal eller Polen. stöter du på anslutningsproblem och långsamma hastigheter i bästa fall – eller äventyrar din integritet och säkerhet i värsta fall.

Alla VPN-tjänster på denna lista erbjuder dock pengarna tillbaka-garantier, vilket innebär att du kan prova tjänsten i 30 dagar och sedan avbryta för att få full återbetalning. CyberGhost ger dig till och med hela 45 dagar. Se bara till att du begär att avboka inom garantiperioden!

Vad mer kan en VPN göra?

VPN-tjänster är bra för mycket mer än att bara titta på Harry Potter på Netflix. De kan också ta dig förbi de regionala begränsningarna för andra streamingplattformar som Hulu, HBO, BBC iPlayeroch mer. Med andra ord kan du använda en VPN för att njuta av innehåll från hela världen utan att lämna din soffa.

Dessutom är VPN-tjänster ett kraftfullt verktyg för att skydda din säkerhet och integritet online. De håller dina privata data säkra från hackare – även på offentliga WiFi-anslutningar – och döljer din identitet och aktivitet så att annonsörer och andra tredje parter inte kan spåra de webbplatser du besöker.

Hur lång tid tar det att streama alla åtta Harry Potter-filmerna?

Det tar ungefär 20 timmar att titta på hela Harry Potter-serien. Var och en av de åtta filmerna är mellan två och tre timmar lång.

Om du är redo att återvända till Hogwarts är en VPN det säkraste och enklaste sättet att kringgå Netflix geografiska blockeringar. Tjänsterna ovan låter dig strömma alla 20 timmar av filmerna när du vill genom att ansluta till en server i Spanien, Portugal, Polen eller Kanada. Min bästa rekommendation är PrivateVPN, eftersom det ger de bästa hastigheterna för streaming. Bäst av allt kan du dra nytta av PrivateVPN: s 30-dagars pengarna tillbaka-garantioch strömma alla filmer utan att betala en krona!