expressvpn

Express vpn

ExpressVPN

 

Även om det är något normalt för någon som surfar på webben från sitt hem eller använder offentligt Wi-Fi, för nästan alla internetleverantörer register över din surfhistorik och dina personuppgifter. Sådan exponering av din känsliga information kan manipuleras av hackare eller säljas till tredje part för vinst.

Vi på ExpressVPN anser att dina internetaktiviteter ska vara ditt eget ansvar. ExpressVPN består av en lättanvänd VPN-programvara som kan användas över hela världen och gör att du kan arbeta säkert och säkert. Oavsett vad du gör krypterar och håller ExpressVPN alla dina data säkra. Därför kan dina personuppgifter inte stjälas av någon.

 

 

Vpn express

Expressvpn

Kraften i ExpressVPN förhindrar inte bara att dina data manipuleras och stjäls av hackare, utan kan också användas för att besegra all censur som länder ålägger på visst innehåll, när som helst. Sådana censur eller blockeringar består av populära TV-program som på Netflix eller stora sportevenemang, som länder kan begränsa all tillgång till att titta på och njuta av på webben. Använd den bästa VPN, ExpressVPN, irrelevant för din plats, njut av att titta på dina favorit-TV-program och sportevenemang på alla torrenter utan någon betydande loggning.

Du kan helt enkelt komma åt dina favoritwebbplatser som Facebook, Twitter, Instagram, Skype-streamingwebbplatser som YouTube, Netflix, Vevo och mer material till andra webbplatser som använder denna VPN-tjänst. För att förhindra metadata och loggning av webbläsaraktivitet döljer ExpressVPN IP-adressen och platsen för din enhet. ExpressVPN kan skydda dina data från hackerattacker som försöker komma åt viktig information som dina e-postmeddelanden, bankinformation och lösenord.

Express vpn fördelar

Med ExpressVPN kan man dra nytta av:

  • Snabba hastigheter – ger snabbare hastigheter som gör att du kan strömma och ladda ner torrenter med minimal buffring (vanligtvis ingen alls) i 94 länder.
  • Utmärkt kundservice – riktiga människor är redo att hjälpa dig med installation och problem via e-post och livechatt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
  • Extremt stark kryptering – försäkran om att din trafik aldrig kommer att avslöjas.
  • Trusted Server-teknik – ExpressVPN:s effektiva och pålitliga serverteknik raderar all din data från sina servrar, vilket säkerställer att dina data aldrig sparas.
  • Tillgänglighet på vilken enhet som helst – oavsett om du är på din telefon, surfplatta, dator eller router har ExpressVPN täckt dig.
  • Automatisk VPN-konfiguration
  • Automatisk kill switch – säkerställer att din internettrafik stannar i några sekunder medan den ansluter till en ny server när du byter servrar.

 

Express vpn torrenting

ExpressVPN är en utmärkt VPN för torrenting. Torrenting är tillåtet på alla sina servrar. ExpressVPN är en av de bästa VPN-tjänsterna som öppet tillåter torrenting. Den har optimerade servrar som gör det möjligt för användare att ha säkra och säkra P2P-fildelningssessioner, vilket gör torrenting till en säker upplevelse.

På sina servrar förbjuder de flesta VPN-företag (Virtual Private Network) aktivt P2P-fildelning och tillåter inte torrenting. Men om du väljer rätt VPN för dina behov, till exempel ExpressVPN för torrenting med hög säkerhet, kommer du aldrig att ha några problem.

 

Express vpn ladda ner

ExpressVPN är lätt att använda. Registrera dig bara, ladda ner exe-filen och anslut. Express inkluderar möjligheten att användas som en strömmande VPN, vilket det gör i detta fall med de streamingtjänster de marknadsför. Programvaran ger dig en mycket smidig anslutning, bra servrar och många andra fördelar. Den automatiska återanslutningen återansluts inte till servern och sparas om anslutningen till en server tar slut eller dör. Express är tillgängligt på en mängd toppenheter, webbläsare, smarta TV-system och spelkonsoler. Dessa består av:

 

VPN-appar för de bästa enheterna

Windows MAC Android iOS
Linux Routers Chromebook Kindle fire

 

VPN-tillägg för webbläsare

Chrome Firefox Edge

Express vpn för smarta TV-system

Smart TVs Apple TV Amazon Fire TV Samsung Smart TV
Roku Chromecast Nvidia Shield Android TV

Express vpn för spelkonsoler

Game Consoles PlayStation XBOX Nintendo Switch

 

Att ladda ner ExpressVPN kräver bara 3 enkla steg:

  1. Få ExpressVPN genom att välja en av ExpressVPN:s planer och se om det fungerar för dig.
  2. Besök step up-sidan.
  3. Ladda ner och installera appen på någon av er enheter.

 

Express vpn pris

Med ExpressVPN’s speciella 15-månaderspaket kan du ta kontroll över din onlineupplevelse. Med detta unika erbjudande får du 12 månaders obegränsad tillgång till höghastighets- och ultrasäkra VPN-servrar, plus ytterligare tre månader gratis. Det är en besparing på 49% av den vanliga månadsräntan! ExpressVPN är inte tillgängligt på någon annan webbplats till ett billigare pris.

Få tillgång till alla de bästa VPN-applikationerna, samt obegränsad höghastighetsbandbredd och kundsupport 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. genom att välja en av ExpressVPN:s planer och se fungerar för dig.

 

Express vpn price

 

Inte nöjd? Få tillbaka dina pengar, inga frågor ställs 30 dagar riskfritt.

 

Express vpn gratis provperiod

Innan du köper någon prenumeration, dra nytta av en 30-dagars gratis provperiod för att se vilken plan som fungerar bäst för dig.

 

Express vpn Netflix

ExpressVPN Netflix

ExpressVPN är den bästa VPN för Netflix eftersom det avblockerar Netflix i 19 olika länder och zoner. Netflix regerar överlägset i streamingbranschen, och dess a

merikanska samling är den mest populära. Du behöver dock en premium-VPN, till exempel ExpressVPN, för att få tillgång till alla geobegränsade bibliotek.

Det är den bästa VPN för streaming eftersom den kan avblockera olika regionala bibliotek med ett enda klick. ExpressVPN är också den snabbaste och mest pålitliga VPN-tjänsten i branschen!