ExpressVPN Livstidsabonnemang – Kan du få det 2022?

När du vill investera i en VPN verkar livstidsabonnemang som en fantastisk affär. Föreställ dig att få årtionden av VPN-skydd för en kraftigt rabatterad engångsavgift. Tyvärr är livstidsabonnemang fyllda med problem. De ger sällan något verkligt värde, och VPN går ofta i konkurs innan livstiden är.

Du ser sällan en ansvarsfull, topprankad VPN som erbjuder en livstidsprenumeration som ett alternativ. Om du undrar om ExpressVPN erbjuder ett, är svaret nej. ExpressVPN erbjuder inte livstidsabonnemang – och det är en bra sak.

Läs vidare för att lära dig hur ExpressVPN ger stort värde på långsiktiga prenumerationer. Detta är bara en av många anledningar till att det är vår bästa rekommenderade VPN.

 

Vad är en livstids VPN-prenumeration?

En så kallad livstidsprenumeration innebär att betala en ganska stor summa pengar för att använda en VPN för resten av ditt liv (vanligtvis några hundra dollar utan extra avgifter).

I teorin ger den betalningen dig rätt att använda tjänsten så länge som 80-100 år. Om du planerar att använda en VPN under de kommande årtiondena verkar detta vara den perfekta affären. Så varför skulle ett företag erbjuda ett så otroligt fynd?

VPN-företag säljer livstidsplaner för att öka sina kortsiktiga intäkter. Tyvärr är detta en dålig affärsmodell som resulterar i många problem. Så många topp-VPN-tjänster erbjuder bra erbjudanden på långsiktiga prenumerationer och verkar under hållbara affärsmodeller. Det är alltid en bättre idé att gå till ett långsiktigt abonnemang än en livstids.

 

Varför livstidsprenumerationer är en dålig idé

VPN-företag erbjuder livstidsplaner för att öka sina kortsiktigaintäkter , vilket innebär att de ger upp intäkterna under kommande år. Utan konsekvent inkomst kommer en VPN-leverantör att kämpa för att hålla jämna steg med kostnaderna för att köra en VPN-tjänst av god kvalitet.

Det betyder att du med tiden kan få en opålitlig eller osäker VPN istället för den högkvalitativa tjänsten du betalade för. Leverantören har inte råd med uppgraderingar av utrustning eller tekniker för att uppdatera tjänsten med nya säkerhetsprotokoll. I huvudsak kommer du att använda gårdagens säkerhetslösning i morgondagens värld – ingen rabatt är värt den risken.

Nedan är några av de vanligaste problemen med VPN-tjänster som erbjuder livstidsabonnemang:

  • Långsamma hastigheter och små servernätverk: Att upprätthålla ett omfattande servernätverk kostar mycket pengar, vilket dessa VPN-leverantörer ofta inte har. Med tiden kommer du att märka att servrarna blir trånga, vilket resulterar i långsamma hastigheter och mycket irriterande fördröjning.
  • Komprometterad integritet: Vissa vpn-tjänster under livstiden utgör en långsiktig intäktsförlust genom att i hemlighet sälja sina användares privata information till tredje part. Det motverkar syftet med att ha en VPN – du betalar praktiskt taget för att få din integritet kränkt.
  • Förlust av din VPN-leverantör: Utan konsekventa intäkter kommer företaget att säljas eller gå i konkurs. Du kan logga in en dag för att hitta VPN-funktionerna inte längre, eller att VPN är under nytt ägande som kanske inte hedrar din livstidsprenumeration. De kan till och med ha en annan integritetspolicy som du inte höll med om.
  • Annullering av konto: Vissa VPN-företag som sålde livstidsplaner undvek stängning eller konkurs genom att avbryta dessa prenumerationer utan att utfärda återbetalningar. Du förväntas då börja betala en månadsavgift istället (även om du redan har betalat).
  • Föråldrad tjänst: Även om din livstids VPN lyckas överleva, kan det inte tjäna något användbart syfte i framtiden. VPN-tjänster måste inte bara underhålla sina nätverk, utan också uppdatera dem när tekniken utvecklas. Även om det kan fungera bra i början, kommer föråldrade krypteringsprotokoll och svartlistade IP-adresser (till exempel) att göra det omöjligt att vara säker och komma åt geoblockerat innehåll.

 

Vilka planer erbjuder ExpressVPN?

Eftersom livstidsabonnemang kan komma med så många risker är det bättre att välja ett längre abonnemang från en välrenommerad VPN som ExpressVPN. ExpressVPN erbjuder för närvarande 3 olika planer:

ExpressVPNs 15-månadersabonnemang ger dig det bästa värdet för dina pengar

  • 1-månadsplan: Denna plan kostar $ 12.95 per månad och kommer inte med några rabatter. 1-månadsplanen är bra för att testa ExpressVPN, eftersom du bara behöver betala för en enda månad i förväg.
  • 6-månadersplan: Priset på denna plan är $ 9.99 per månad, vilket är 23% billigare än 1-månadsplanen. Det här alternativet är bra om du letar efter en längre prenumeration men inte är redo att förbinda dig till en 1-årsplan ännu.
  • 15-månadersplan: Denna prenumeration kostar $ 6.67 per månad och ger dig 3 månaders gratis användning – det är en 49% rabatt! Dessutom erbjuder ExpressVPN också 1 års gratis obegränsad molnbackup när du väljer 15-månadersabonnemanget.

15-månadersabonnemanget är den längsta planen och ger dig det bästa värdet för dina pengar. Det kommer inte med riskerna med att göra ett livstidsåtagande till en VPN som kanske inte finns där i framtiden. Du kan prova någon av dessa planer riskfritt eftersom de alla backas upp av en pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är imponerad har du 30 dagar på dig att kräva full återbetalning.

 

Varför ExpressVPN är värt priset

ExpressVPN har obegränsad bandbredd och blixtsnabba hastigheter. När jag testade dess japan-, brittiska och finska servrar upplevde jag aldrig hastigheter som var lägre än 42 Mbps. Du behöver bara 5 Mbps för att strömma i HD, så jag kunde titta på mina favoritfilmer i hög kvalitet. Detta innebär att du inte kommer att ha någon irriterande fördröjning eller avbrott när du strömmar eller surfar på webben.

Med 3 000 högpresterande servrar i 94 länder kan ExpressVPN enkelt besegra geografiska blockeringar för att ge dig obegränsad tillgång till internet var som helst i världen. Under mina testerhar jag aldrig upplevt några problem med att hitta en pålitlig server. Jag kunde enkelt avblockera amerikanska Netflix, Disney + och Hulu och det tog bara några sekunder för program att ladda. Dess kraftfulla nätverk fungerar också i länder med censur (som Turkiet och Iran) och kan kringgå Kinas stora brandvägg.

Det erbjuder kryptering av militär kvalitet och fungerar enligt en strikt policy om att inte logga. Det kommer också med en automatisk kill switch (kallad Network Lock) som kopplar bort ditt internet om VPN-anslutningen misslyckas, så ingenting kan eventuellt läcka av misstag. När jag läste dess integritetspolicy fick jag reda på att dess appar och policyer utan loggar regelbundet granskas och verifieras med mycket goda resultat. Det betyder att det är otroligt säkert och din integritet är väl skyddad.

ExpressVPN har appar för Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routrar, Apple TV och mycket mer. Det låter dig till och med ansluta upp till 5 enheter samtidigt. Detta ger dig friheten att titta på din favoritserie på din bärbara dator när du arbetar på din iPhone.

Klicka och ladda bara ner appen för operativsystemet som du använder

Den har även en bekväm delad tunnelfunktion. På så sätt kan du välja vilka appar som använder VPN-anslutningen och vilka som använder din vanliga anslutning. Jag kunde komma åt min bankapp med min lokala anslutning medan jag surfade på webben skyddad via ExpressVPN:s krypterade VPN-tunnel. Detta innebär att du inte förlorar åtkomst till inhemska webbplatser när du använder din VPN.

Eftersom ExpressVPN har en pengarna-tillbaka-garanti behöver du inte binda dig till ditt långsiktiga abonnemang. Du kan testa det helt riskfritt och kräva full återbetalning inom 30 dagar om du inte är nöjd. Jag testade återbetalningspolicyn och kontaktade dess 24/7 livechattsupport på dag 28 av prenumerationen. Efter att ha svarat på några frågor godkändes min återbetalning. Jag hade mina pengar tillbaka 4 dagar senare.

Vanliga frågor om ExpressVPN:s livstidsåtkomst

Finns det några bra livstids VPN-prenumerationer?

Sanningen är att det inte finns några bra livstids VPN-prenumerationer. De flesta VPN-tjänster som erbjuder livstidsplaner har inte samma nivå av integritetsskydd som andra topp-VPN-tjänster har. Eftersom det är en ohållbar affärsmodell har VPN-tjänster som erbjuder livstidsabonnemang inte pengar för att hålla jämna steg med den framväxande VPN-tekniken. De kan till och med gå helt bankrutta, vilket ger dig inget onlineskydd alls. Det bästa alternativet är att prenumerera på en långsiktig plan med en premium VPN-leverantör.

Kan jag använda en ExpressVPN livstidsåtkomstspricka?

Det rekommenderas inte eftersom ExpressVPN livstidsåtkomstsprickor kan vara farliga. En ExpressVPN livstidsspricka är en piratkopia av ExpressVPN:s programvara. De skumma webbplatserna som erbjuder dem bör aldrig lita på din personliga information och kan lura dig för dina pengar. De kan till och med infekteras med skadlig programvara och spionprogram. Du bör alltid köpa alla ExpressVPN-prenumerationer via dess webbplats för att skydda dig själv, din privata information och din plånbok.

Kan jag få en ExpressVPN livstidsåtkomstprenumeration på eBay?

Det finns för närvarande inga livstidsabonnemang för ExpressVPN på eBay, och det skulle inte vara säkert att köpa en ändå. Vissa återförsäljare säljer “livstidsabonnemang” för ExpressVPN på eBay, men det här är ofta bedrägerier. Om du hittar något ExpressVPN-abonnemang till salu till en super låg takt är det möjligt att aktiveringskoden redan har sålts till dussintals andra människor och inte fungerar. Det kan till och med vara ett hackat konto och sätta dig i riskzonen för att få personlig information stulen. Det säkraste alternativet är att helt enkelt gå till ExpressVPN:s webbplats och få din prenumeration därifrån.