5 bästa VPN-tjänster för Nepal 2021 för säkerhet, hastighet & streaming

Nepals internetanvändning har skjutit i höjden under de senaste åren, och med det, brottslig verksamhet online. Regeringen är dock fortfarande när det gäller sina dataskyddslagar. Dessutom, med de flesta människor som kommer åt internet via smartphones och offentliga WiFi-hotspots, behöver du en mycket säker VPN för att skydda dig från hackare och bedragare.

Jag testade 72 VPN-tjänster och hittade bara några få som kan hindra företag och internetleverantörer från att samla in och lagra dina data utan att sakta ner din anslutning. Dessutom har VPN-tjänsterna jag valde ett världsomspännande nätverk för att komma åt det innehåll du behöver, inklusive populära streamingtjänster som Netflix US och Disney+.

 

Ont om tid? Här är de bästa VPN-tjänsterna för Nepal i juni 2021

 1. ExpressVPN – Mitt #1 för att säkert kringgå geografiska begränsningar med ett globalt nätverk av snabba servrar, inklusive servrar i Nepal. Som en bonus erbjuder VPN en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 2. IPVanish – Obegränsade anslutningar för att säkra alla dina enheter samtidigt utan att kompromissa med din hastighet.
 3. CyberGhost – Integritetsfunktioner på hög nivå och automatiskt WiFi-skydd, men dyra enmånadsplaner.
 4. Privat Internet-åtkomst – Stort servernätverk i 78 länder för åtkomst till innehåll över hela världen, men inte alla servrar är lika tillförlitliga.
 5. PrivateVPN – Lättanvänd VPN för nybörjare men har ett mindre servernätverk.

 

Bästa VPN-tjänster för Nepal – fullständig analys (uppdaterad 2021)

Efter veckor av tester som VPN konsekvent kan kringgå geografiska blockeringar samtidigt som jag håller mig anonym online, hittade jag de bästa VPN för Nepal. VPN-tjänsterna på min lista ger inte bara tillförlitliga anslutningshastigheter för snabb streaming och torrenting utan är också lätta att använda.

Jag inkluderade bara VPN-tjänster som använder förstklassig kryptering, en strikt policy för inga loggar och en kill switch för att säkerställa att dina data förblir privata. Dessutom kan du prova dem med förtroende eftersom de alla kommer med pengarna tillbaka garantier.

1. ExpressVPN – Världsomspännande nätverk för att få tillgång till innehåll i och utanför Nepal

 • Serverhastighet och plats: Den snabbaste VPN jag testade. 3 000 servrar i 94 länder, inklusive Nepal.
 • Säkerhetskapacitet: AES 256-bitars kryptering och TrustedServer-teknik
 • Datasekretess: Privat DNS- och no-logs-princip
 • Money-back guarantee: 30 days
 • Kan strömma lokalt & globalt innehåll: Netflix (USA & Nepal), Hotstar, iflix, Amazon Prime Video, NetTV och Star Sports
 • Kompatibel med: Android, Windows, iOS, Mac, Linux, routrar, Chrome, Firefox och Edge

 

Kringgå enkelt geografiska blockeringar med ExpressVPN:s världsomspännande nätverk med 3 000 servrar i 94 länder. Med en imponerande mängd servrar på över 14 amerikanska platser har du inga problem med att komma åt ditt Netflix US-, HBO Max-, Hulu- eller Amazon Prime Video-konto. ExpressVPN har också servrar i Nepal (vilket är mycket sällsynt) för att komma åt lokala banktjänster och titta på NetTV och Star Sports utomlands. Dessutom, utan gränser för din bandbredd, kan du strömma utan rädsla för att bli avskuren.

Naturligtvis betyder dessa överlägsna avblockeringsförmågor ingenting om din VPN är långsam. ExpressVPN visade otroliga hastigheter under mina tester. Med hjälp av dess Smart Location-funktion var jag automatiskt ansluten till de snabbaste servrarna baserat på min plats och märkte inte ens den lilla hastighetssänkningen. Din anslutning förblir konsekvent snabb även när du ansluter till servrar längre bort i USA och Storbritannien.

Med ExpressVPN:s kryptering av militär kvalitet skyddas din onlineaktivitet oavsett om du använder privat eller offentligt WiFi. Även om din enhet kan hackas kommer dina data att vara oläsliga på grund av VPN: s Perfect Forward Secrecy som regenererar din krypteringsnyckel varje gång du byter nätverk. Jag gillar särskilt att ExpressVPN använder RAM-servrar (TrustedServer-teknik) för att automatiskt radera dina data varje gång du kopplar från VPN.

VPN kommer inte att dela dina DNS-förfrågningar, IP-adress eller andra personligt identifierbara poster med någon eftersom den följer en strikt policy om att inte logga och finns utanför 5/9/14 Eyes Alliance. Samtidigt har ExpressVPN en automatisk kill switch som bryter din internetanslutning om din VPN av misstag sjunker. Jag upptäckte inte heller några läckor under mina tester, vilket är utmärkt för att förbli anonym online. Dessutom kör VPN sin egen privata DNS, så det finns ingen chans att tredje part får tag på dina data.

Även med så många säkerhetsfunktioner är ExpressVPN enkelt med användarintuitiva appar för alla större operativsystem – det är till och med kompatibelt med Amazon FireTV och routrar. Dessutom kan du använda VPN på upp till 5 enheter samtidigt. Slutligen, för enheter som inte stöder ExpressVPN:s inbyggda app, till exempel Xbox, PlayStation eller AppleTV, kan du använda dess Smart DNS-funktion (Media Streamer).

VPN har utmärkt kundsupport ,med livechatt tillgänglig 24/7.. Men om du föredrar att göra det ensam har ExpressVPN:s djupgående vanliga frågor och steg-för-steg-guider all information du behöver.

ExpressVPN backas upp av en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Jag laddade ner VPN, använde den i tre veckor och begärde återbetalning. Efter att ha pratat med en konsult och svarat på några frågor fick jag tillbaka mina pengar på tre arbetsdagar.

 

2. IPVanish – Obegränsade anslutningar för att skydda alla dina enheter samtidigt

 • Serverhastighet och plats: Visade bra prestanda under mina hastighetstester. 1 600 servrar i 75 länder
 • Säkerhetskapacitet: Stark kryptering och flera säkerhetsprotokoll
 • Datasekretess: Nollloggpolicy och kill switch
 • Money-back guarantee: 30 days
 • Kan strömma lokalt & globalt innehåll: Netflix (USA), Hotstar, iflix, Amazon Prime Video, NetTV och Star Sports
 • Kompatibel med: Android, Windows, iOS, Mac, Linux, routrar, Raspberry PI och Chrome

 

IPVanish-avtal juni 2021: Det är svårt att hitta aktiva IPVanish-erbjudanden så jag blev verkligen förvånad över att hitta den här! Klicka här för att få 25% rabatt på din IPVanish-prenumeration idag! Rabatten tillämpas automatiskt (ingen kod krävs).

 

IPVanish är ett prisvärt alternativ för stora familjer eller småföretag. Det tillåter obegränsade samtidiga anslutningar med ett enda konto så att du kan säkra alla dina enheter utan att betala extra. Otroligt nog påverkar antalet anslutna enheter inte VPN:s prestanda.

VPN har extraordinära hastigheter i hela sitt nätverk, med många servrar nära Nepal för den snabbaste anslutningen. Du kan använda VPN:s bästa serveralternativ för att hitta den snabbaste servern baserat på din plats. Jag testade IPVanish-servrar i Indien med den här funktionen och märkte inga betydande hastighetsfall. Du kan till och med strömma filmer i HD från USA och Storbritannien utan buffring.

Med över 1 600 servrar över hela världen kan IPVanish snabbt avblockera geografiska begränsningar. Med hjälp av IPVanishs Scramble-funktion för att dölja det faktum att jag använder en VPN kan jag kringgå även de tuffaste brandväggarna och komma åt mina Amazon Prime Video-, BBC iPlayer- eller Netflix US-konton.

IPVanish gör surfning, online shopping och nedladdning supersäker, tack vare dess praktiskt taget oerfarna 256-bitars AES-kryptering. Förutom ditt val av säkerhetsprotokoll (IKEv2, IPsec, L2TP, PPTP och OpenVPN) använder IPVanish Perfect Forward Secrecy för att lägga till ett extra säkerhetslager.

IPVanish har en nollloggpolicy, vilket innebär att din onlineaktivitet inte kommer att delas med någon, inte ens den nepalesiska regeringen. Det som verkligen är coolt med IPVanish är att det äger och driver hela sitt servernätverk utan någon tredjepartsinblandning – vilket ytterligare minskar risken för att dina data hackas. VPN: s DNS / IP-läckageskydd skyddar dig från potentiella läckor, och om din anslutning plötsligt sjunker behöver du inte oroa dig för dataexponering tack vare en automatisk kill switch.

VPN är lätt att installera på olika enheter. Installationen tog mig ungefär två minuter för Windows och ännu mindre på min Android-telefon. Om du stöter på några problem med att installera eller använda IPVanish kan du kontakta dess kundsupportteam 24/7 via livechatt och e-post.

Du kan prova IPVanish i 30 dagar med sin pengarna-tillbaka-garantipolicy. Jag fick min återbetalning bara en vecka efter att ha kontaktat supporttjänsten med min avbokningsförfrågan.

 

3. CyberGhost – Avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda dina data på offentligt WiFi

 • Serverhastighet och plats: Snabba anslutningar på alla 7 100 servrar i 91 länder
 • Säkerhetskapacitet: Säker offentlig WiFi-åtkomst och HTTPS-skydd
 • Datasekretess: Utanför 5/9/14-Eyes Alliance och DNS läckageskydd
 • Pengarna tillbaka-garanti: 45 dagar
 • Kan strömma lokalt & globalt innehåll: Netflix (USA), Hotstar, iflix, Amazon Prime Video, NetTV och Star Sports
 • Kompatibel med: Android, Windows, iOS, Mac, Linux, routrar, Chrome och Firefox

 

Juni 2021 Deal: CyberGhost erbjuder för närvarande 85% rabatt på sin mest populära plan! Dra nytta av detta erbjudande nu och spara mer på din CyberGhost-prenumeration.

 

Skydda dina data när du använder offentliga hotspots genom att aktivera CyberGhosts WiFi-skydd. Denna säkerhetsfunktion kommer automatiskt att starta VPN när den upptäcker ett okänt WiFi-nätverk – CyberGhost aktiveras varje gång jag testade ett nytt offentligt WiFi-nätverk. Om du använder din smartphone för att ansluta till dessa hotspots navigerar du till VPN:s anslutningsfunktioner för ytterligare säkerhet. Funktioner, till exempel CyberGhost-annonsblockeraren, filtrera irriterande annonser, blockera farliga webbplatser från att laddas och förhindra onlinespårning.

VPN: s standardsäkerhetsinställningar använder den starkaste AES 256-bitars krypteringen och Perfect Forward Secrecy, vilket ser till att även om din enhet kan hackas, skulle informationen som hämtas vara värdelös som nyckeln till avkodning den ständigt förändras. CyberGhost har också HTTPS-skydd som tvingar webbplatser att ladda sin säkraste version.

Med sin policy om att inte logga kan du känna dig trygg med att VPN inte samlar in några privata surfdata eller IP-adresser. Dessutom ligger CyberGhosts huvudkontor i Rumänien – ett integritetsvänligt land som inte deltar i något avtal om underrättelsedelning. Dessutom säkerställer VPN: s läckagesäkra DNS / Pv6-skydd och kill switch att ingen kommer att kunna se vad du gör online. Du kan alltid lägga till mer säkerhet när du uppgraderar till CyberGhosts NoSpy-servrar, som endast är tillgängliga för CyberGhost-teamet.

CyberGhost är inte bara lämplig för onlineskydd. Det är en av de bästa VPN-tjänsterna för streaming, torrenting och spel eftersom det erbjuder optimerade servrar för varje onlineaktivitet. Med tre klick kan du titta på Netflix US, Hulu och Amazon Prime utan avbrott. Det finns också en server i Indien optimerad för Disney+ och Hotstar.

CyberGhost är mycket lätt att ställa in och använda. Även om månatliga prenumerationer är dyra erbjuder VPN upp till 7 samtidiga anslutningar. Dessutom sänker dess årliga plan priset med två tredjedelar och ger en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti. Jag tyckte återbetalningsprocessen var snabb och smärtfri. Pengarna fanns på mitt konto inom några dagar.

 

4. Privat Internetuppkoppling – imponerande servernätverk för att kringgå geografiska begränsningar

 • Serverhastighet och plats: En VPN med hög hastighet. 35 550 servrar i 78 länder
 • Säkerhetskapacitet: MACE-funktion och WireGuard-kryptering
 • Datasekretess: Kill switch och en strikt policy för att inte logga
 • Money-back guarantee: 30 days
 • Kan strömma lokalt & globalt innehåll: Netflix (USA), Hotstar, iflix, Amazon Prime Video, NetTV och Star Sports
 • Kompatibel med: Android, Windows, iOS, Mac, Linux, routrar, Chrome, Firefox och Opera

 

Uppdatering juni 2021: PIA har vanligtvis inte erbjudanden eller rabatter (det är redan så överkomligt), men just nu kan du få ett nytt abonnemang för en galen 73% rabatt!

 

Private Internet Access (PIA) har ett av de största servernätverken med 35 550 servrar i 78 länder. Du kan använda VPN för att komma åt ditt konto på Netflix US, Amazon Prime Video, Indiens Star Sports-kanal eller annat innehåll från ditt hemland. När jag testade PIA: s avblockeringsfunktionerfann jag att inte alla servrar är lika tillförlitliga för att kringgå geo-begränsning. Detta är egentligen inte ett problem, för med så många servrar att välja mellan hittar du snabbt den som fungerar bäst för dig.

PIA ger snabba anslutningshastigheter. Dessutom, med P2P-delning som stöds på varje server, port vidarebefordran och obegränsad bandbredd, kan du ladda ner stora filer utan förseningar.

Du behöver inte oroa dig för din säkerhet när du torrentar eftersom PIA använder AES 256-bitarskryptering för att dölja din identitet. Du har också möjlighet till mindre säker men snabbare AES 125-bitars kryptering. Du kan välja vilket säkerhetsprotokoll som passar dig bäst för ytterligare anpassningar, inklusive OpenVPN, PPTP, L2TP och WireGuard.

Med PIA behöver du inte oroa dig för oavsiktlig dataexponering, eftersom VPN skyddar dig med sin kill switch och DNS / IP-läckageskydd. Och även om VPN är baserat i ett 5-Eyes Alliance-land (USA), har det visat sig att inte logga någon av dina personuppgifter så att du kan vara anonym online. Dessutom ger PIA: s MACE-funktion allt-i-ett-skydd mot skadlig programvara, spårare och irriterande annonser.

Att ladda ner och installera VPN är snabbt och enkelt. Med bara ett klick hittar PIA automatiskt och ansluter dig till en närliggande server. Du kan också använda VPN på 10 enheter samtidigt. Dessutom är VPN:s kundsupport tillgänglig dygnet runt i livechatt för mer avancerade inställningar, eller så kan du använda dess omfattande kunskapsbas.

Om du fortfarande är på staketet, ge PIA en provkörning med sin 30-dagars pengarna tillbaka garanti. Leverantören kommer att returnera dina pengar utan frågor om du ansöker om återbetalning under denna period.

 

5. PrivateVPN – En användarvänlig VPN som är bra för nybörjare

 • Serverhastighet och plats: Exceptionella hastigheter. 100 servrar i 63 länder
 • Säkerhetskapacitet: AES 256-bitars kryptering och stealth-läge
 • Datasekretess: IPv6/DNS-läckageskydd och en nollloggprincip
 • Money-back guarantee: 30 days
 • Kan strömma lokalt & globalt innehåll: Netflix (USA), Hotstar, iflix, Amazon Prime Video, NetTV och Star Sports
 • Kompatibel med: Android, Windows, iOS, Mac, Linux, routrar, Raspberry PI och Chromebook

PrivateVPN är ett utmärkt val för personer som är nya på VPN, eftersom appen är enkel att installera och navigera. Du kan ansluta till vilken server som helst med bara några klick. PrivateVPN är också kompatibelt med alla större operativsystem, och du kan använda det på 6 enheter samtidigt. Om du har fler än 6 enheter kan du installera VPN på din router och skydda alla enheter i ditt hemnätverk. Även om kundsupport bara är tillgänglig 22 timmar om dygnet, kommer du att vara ansluten direkt till en utvecklare och inte någon frilansrepresentant som läser från ett skript.

För ett mindre nätverk blev jag förvånad över dess hastighet. När jag testade PrivateVPN: s servrar i Indienminskade min hastighet med endast 9%, vilket är tillräckligt snabbt för HD-streaming utan buffring. Även när jag anslöt till amerikanska servrar tusentals mil bort var skillnaden från min bashastighet knappt märkbar.

PrivateVPN har ett något mindre nätverk, men låt inte det stoppa dig – du kan komma åt internationellt innehåll var som helst när du ansluter till någon av dess 100 servrar spridda över 63 länder. Dessutom, med VPN: s Stealth-läge som döljer din VPN-trafik som vanligt trafik, kommer du enkelt att bryta igenom strikta geografiska blockeringar för att strömma innehåll från världens mest populära plattformar (som Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO Max och Amazon Prime Video).

VPN skyddar din faktiska plats och onlineaktivitet från snokare med robust AES 256-bitars kryptering och OpenVPN-protokoll. Det finns många andra säkerhetsprotokoll att välja mellan, inklusive L2TP/IPsec, PPTP och IKEv2, som passar dina behov. Dessutom skyddar PrivateVPN din personligt identifierbara information med en nollloggningspolicy och en automatisk kill switch för Windows, Mac och Android. Jag upptäckte inte heller några IP- eller DNS-läckor när jag testade VPN.

Du kan prova PrivateVPN med hjälp av dess 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och bestämma själv om det är värt det.

Snabbguide: Så här konfigurerar du ett VPN för Nepal

 1. Ladda ner en VPN som har servrar över hela världen, inklusive i Nepal. ExpressVPN är det bästa alternativet, med ett globalt nätverk av säkra servrar som också kan ge dig en nepalesisk IP-adress.
 2. Anslut till en server i Nepal för att komma åt lokalt innehåll eller en server på vilket lands webbplatser och tjänster du än behöver komma åt.
 3. Börja surfa! Du kan nu njuta av internationellt och nepalesiskt innehåll var som helst i världen.

Tips om hur du väljer den bästa VPN för Nepal

För den bästa internetupplevelsen i och utanför Nepal bör VPN du väljer uppfylla följande krav:

 • Globalt servernätverk. De bästa VPN-tjänsterna för Nepal bör enkelt kunna kringgå geografiska blockeringar. Alla VPN-tjänster jag valt erbjuder tusentals servrar globalt så att du kan komma åt internationellt innehåll.
 • Snabba hastigheter. Din anslutningshastighet kommer alltid att minska när du använder en VPN eftersom den måste kryptera din trafik. Välj en VPN med många servrar i eller nära Nepal, så att dina hastigheter förblir tillräckligt snabba för HD-streaming och torrenting.
 • Robust säkerhet. Se till att investera i en VPN som använder AES 256-bitars kryptering och avancerade säkerhetsprotokoll för att hålla dig säker och anonym online.
 • Sekretessfunktioner. Om du vill hålla dina surfvanor och din identitet privat behöver du ett VPN med en policy utan loggar, en kill switch och DNS/IP-läckageskydd. VPN:erna på min lista ger alla tre.
 • Samtidiga anslutningar. För att få det bästa värdet, gå till en VPN som skyddar alla dina enheter samtidigt. Det är därför jag bara valde de VPN-tjänster som tillåter flera samtidiga anslutningar med ett enda konto.
 • Pengarna tillbaka-garanti. Jag rekommenderar att du väljer VPN med beprövade pengarna tillbaka-garantier. På så sätt kan du vara säker på att du använder den bästa VPN för dina behov.

Vanliga frågor om VPN i Nepal

Är VPN-tjänster lagliga i Nepal?

VPN-tjänster är lagliga och tillgängliga i Nepal, som i de flesta länder. Jag rekommenderar starkt en VPN i Nepal på grund av underrättelselagen som gör det möjligt för regeringen att övervaka dina privata konversationer och spåra din surfhistorik. Om du vill hålla dina onlineaktiviteter konfidentiella, använd en av VPN-tjänsterna på min lista.

Vad är den bästa VPN för Nepal?

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN:en för Nepal. Dessutom är det en av de få VPN-tjänster som kan erbjuda dig en nepalesisk IP-adress för att komma åt Nepal-innehåll när du är utomlands. Du kan prova ExpressVPN själv, och om du inte är nöjd har du upp till 30 dagar på dig att kräva återbetalning.

Ska jag använda en gratis VPN i Nepal?

 

Du kan använda en gratis VPN för Nepal, men jag rekommenderar att du undviker dem. Gratis VPN-tjänster har inte ett tillräckligt brett servernätverk för att kringgå geografiska blockeringar. Till exempel kan du vanligtvis inte komma åt Netflix US eller Amazon Prime Video med en gratis VPN. De flesta “gratis” VPN-tjänster begränsar också dina hastighets- och säkerhetsfunktioner, vilket tvingar dig att uppgradera till deras betalda planer.

Om du vill ha obegränsad internetanslutning och förstklassiga säkerhetsfunktioner utan att kompromissa med din hastighet, föreslår jag att du provar en av VPN-tjänsterna från min lista.

Hur får jag en Nepal IP-adress?

Du kan få en nepalesisk IP-adress när du ansluter till en server i Nepal. ExpressVPN är en av få VPN-tjänster som kan erbjuda dig en Nepal IP-adress.

Varför behöver jag ett VPN för Nepal?

Med cyberbrott på uppgång och vaga datalagringslagar i Nepal behöver du en VPN för att skydda dig från hackare, bedragare och myndighetsövervakning. Dessutom, om du besöker Nepal, behöver du en VPN med ett globalt nätverk, till exempel ExpressVPN, för att få tillgång till geoblockerade webbplatser som du normalt har tillgång till.

Slutsatsen

Nepal är relativt fritt från internetbegränsningar, men du behöver fortfarande en pålitlig VPN för att säkert komma åt internationellt innehåll i höga hastigheter. Alla VPN-tjänster på min lista har ett globalt servernätverk för att avblockera geografiska begränsningar utan att sakta ner dig. För att skydda dina onlinedata från statlig övervakning och hackare väljer du en VPN med avancerade säkerhetsfunktioner, som AES 256-bitars kryptering och en policy utan loggar.

ExpressVPN uppfyller alla mina krav, plus att det kan erbjuda dig en nepalesisk IP-adress. Du kan prova ExpressVPN själv, och om du inte är imponerad kan du kräva full återbetalning inom 30 dagar.