3 bästa VPN-appar för att fixa spellags 2021

Det finns inget mer frustrerande än hög ping och latens som påverkar ditt spel.

Om du vill fixa spelfördröjning måste du använda en VPN. Men inte vilken VPN som helst kommer att fungera.

Att minska latens kräver hastighet så du måste leta efter en snabb VPN med ett världsomspännande nätverk.

Här är vår sammanfattning av de bästa VPN-tjänsterna för spel utan fördröjningar, inklusive hur de fungerar och hur de kan förbättra din spelupplevelse.

Snabbguide: Bästa VPN tjänster för att fixa spellag

 1. ExpressVPN – Blixtsnabba anslutningar och allvarlig säkerhet gör ExpressVPN till en premiumtjänst för engagerade spelare.
 2. CyberGhost – Speed möter säkerhet i denna utmärkta och användarvänliga allroundspelare.
 3. PrivateVPN – PrivatVPN är överkomligt och lätt att använda och är rätt val för spelare som menar allvar med säkerheten.

Vad du behöver i ett VPN för spel

Höga pinghastigheter orsakar latens i spel. Om du till exempel bor långt bort från spelservern du försöker ansluta till kommer anslutningen att försenas vilket ökar pingningen.

Det är denna fördröjning som orsakar den irriterande fördröjningen som kan förstöra dina co-op- eller PvP-matchningar.

Att använda en VPN är ett sätt att komma runt detta. VPN fungerar genom att omdirigera din trafik via en av sina egna privata servrar via en krypterad anslutning.

VPN-servern fungerar som en mellanhand, maskerar din IP-adress och geo-förfalskar din plats. Om du ansluter till en VPN-server som är närmare spelservern än du är, bör du kunna minska din ping och fixa spelfördröjning för gott.

Geo-spoofing har många andra fördelar också. När du är ansluten till ett VPN i ett visst land kan du få tillgång till regionalt innehåll som bara är tillgängligt i det landet.

Det betyder att du kan få tag på geoblockerat byte eller till och med få tidig tillgång till hela spel innan de släpps där du bor.

För att geo-spoofing ska fungera korrekt måste du välja en VPN med ett betydande världsomspännande nätverk. Leta efter VPN-platser i de länder som har spelservrar som du vill ansluta till. Ju större VPN-nätverk, desto mer sannolikt får du resultat.

Det är ingen mening med att välja en VPN som minskar dina hastigheter heller. Du behöver en VPN som minskar ping samtidigt som du har så liten inverkan på din anslutning som möjligt.

Det betyder att välja en VPN med blixtsnabba hastigheter.

Orolig för DDoS-attacker och andra cyberhot?

Genom att dölja din IP-adress och kryptera din trafik skyddar en VPN din säkerhet och integritet medan du spelar. Kontrollera att din valda VPN har säkerhetsfunktioner i världsklass för att skydda dig medan du spelar.

Sist men inte minst måste du välja en VPN som är kompatibel med den enhet du gillar att spela på. Om du gillar att spela på flera enheter, gå till en VPN som tillåter flera anslutningar under en licens.

Bästa VPN-tjänster för att minska fördröjning

1. ExpressVPN

Om det är hastighet du letar efter, leta inte längre än ExpressVPN. Denna tjänst toppar vår lista över de snabbaste VPN-tjänsterna. Det är inte konstigt med ett nätverk av 3 000 servrar i 94 länder.

ExpressVPN:s säkerhet är lika allvarlig som dess hastigheter. AES 256-bitars kryptering ansluter till en kill switch och både DNS och IPv6 läckageskydd för att skydda din integritet. Den praktiska funktionen för delad tunnel innebär också att du kan välja hur du säkrar din anslutning när du spelar.

Du kan fixa spelfördröjning på 5 enheter samtidigt med ExpressVPN och det har appar för alla större enheter och routrar.

Denna snabba VPN kan vara dyrare än sina kamrater men det är tjänsten att välja om du är en vanlig eller dedikerad spelare. Inte övertygad? Läs recensioner från riktiga ExpressVPN-kunder eller testa dessa hastigheter för dig själv och om du inte är nöjd har du upp till 30 dagar på dig att kräva återbetalning.

ExpressVPN kan också avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stöder torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på följande enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

2. CyberGhost

CyberGhost är en användbar VPN för spelare eftersom det erbjuder ett servervalsverktyg som visar dig pingvärden och hastigheter – så att du kan ansluta till den bästa servern för spel. Och med över 7 100 servrar i 7länder har du mycket att välja mellan.

Anslutningar är alltid pålitliga och snabba, och CyberGhosts inbyggda malwareblockerare fungerar för att skydda dig när du spelar. Kryptering av militär kvalitet och en automatisk kill switch rundar av denna VPN:s imponerande säkerhetsfunktioner.

CyberGhost tillåter generösa 7 samtidiga anslutningar under en profil och är kompatibel med stora plattformar och routrar. Se varför denna VPN är så populär med en 24-timmars gratis provperiod eller en 45-dagarspengarna tillbaka-garanti.

CyberGhost kan också avblockera:

 • Dedikerad streamingprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stöder torrenting:

 • Ja, den dedikerade profilen visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

3. PrivateVPN

PrivateVPN är ett fantastiskt alternativ för spelare som är nya på VPN. PrivateVPN är snabbt, rent och lätt att använda och har intuitiva appar på ett stort antal plattformar. Det är därför våra granskare kallar det ” Enkelt men högpresterande”.

PrivateVPN har 100 serverplatser i 63 länder, så du har inga problem att ansluta till den spelserver du väljer. Hastigheter är också snabba och pålitliga för smidigt, oavbrutet spel.

Det enkla gränssnittet döljer en mängd militära säkerhetsfunktioner som 256-bitars AES-kryptering och både DNS- och IPv6-läckageskydd. Men alla dessa funktioner kommer som standard så att du inte behöver oroa dig för att ställa in någon av dem – bara ansluta och spela!

Med 6 samtidiga anslutningar och kompatibilitet med alla större plattformar ger PrivateVPN skydd utan krusiduller för spelare. Se om det fungerar för dig med en 7-dagars gratis provperiod eller en 30-dagarspengarna tillbaka-garanti.

PrivateVPN kan också avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stöder torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet. en lista över P2P-optimerade servrar är tillgänglig via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

slutsats

Du behöver inte stå ut med hoppigt spel, slumpmässigt försvinnande lagmedlemmar eller orättvisa mord. En supersnabb, supersäker VPN som ExpressVPN kan hjälpa dig att fixa spellaggen och hålla dig säker från skadliga spelare samtidigt.

Ytterligare läsning

Om ExpressVPN eller någon av våra andra rekommendationer har fångat ditt öga kan du njuta av pengar från ditt val med vår uppdaterade lista över bästa VPN-erbjudanden och kuponger.

Eller så kan du ta reda på mer om vad en VPN kan göra för dig medan du spelar, med vår guide till de bästa VPN-tjänsterna för spel i allmänhet.